Supercars Vlissingen – Runball Rally

By | 21 oktober 2018

groene lamborghini diablo
De Runball Rally is een Belgisch evenement dat voor de 6e keer werd gehouden. De supercars maken ieder jaar een tocht naar het buitenland. In 2017 gingen ze naar Ibiza en in 2018 reden ze naar Cannes, Montreux en Zagreb. Volgend jaar gaan ze naar Marbella in Zuid-Spanje. Er is ook een dagtrip en dat was dit jaar naar Zeeland. Aanvankelijk was er een stop gepland in Kamperland op Noord-Beveland maar door een brand moest er naar een andere plaats uitgeweken worden. Vlissingen kwam toen in beeld. Persoonlijk denk ik dat dit een betere keus was als Kamperland. Het was behoorlijk druk hoewel veel mensen niet eens wisten dat de supercars zouden langs komen.

groene lamborghini diablo op boulevard vlissingen
Voor de trappen tussen Grand Cafe Next en Restaurant Don Giovanni stonden een paar pronkstukken van de Runball Rally 2018 One Day Tour. Vooral de twee groene Lamborghini’s trokken veel bekijks. Naderhand kwam er ook nog een Mercedes AMG GT R voorrijden. De deelnemers van de rally hadden in het Arion Hotel een lunch (tussen 14.00- 16.00 uur). Er waren 130 deelnemers. De meeste supercars vonden een plekje op de glooiing voor de boulevard. Dit was een perfecte plek want het weer werkte prima mee. Een blauwe lucht met een heerlijk zonnetje. Het water stond weliswaar hoog maar omdat er geen harde wind was kon dit weinig kwaad.


Is dit een Lamborghini? Hij had in ieder geval een diep ronkend geluid toen hij vertrok.

supercars in Vlissingen
De meeste supercars stonden beneden op de glooiing. Er waren relatief veel Porsches, Mercedes sportauto’s en Audi’s. Zo’n verzameling supercars zie je niet elke dag.

Bentley Continental
De Bentley Continental GT heeft een 6.0 liter motor met een topsnelheid van 333km/uur en een acceleratie van 0 tot 100 km/uur in 3.7 seconden. De auto is 485 cm lang, 140 cm hoog en het gewicht is 2244 kg.

Ferrari
Ferrari

Vakantie Zeeland

Aston Martin Superleggera Middelburg
Lamborghini supercar Vlissingen
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels in Zeeland
Bijzonder overnachten Zeeland
Domburg hotels en appartementen