Fletcher Hotel-Restaurant Arion Vlissingen

terras van hotel arion
Vier sterren Fletcher Hotel-Restaurant Arion ligt op Boulevard Bankert in Vlissingen en kijkt uit over het strand en de Westerschelde. Hotel Arion is een prima keus als je op zoek bent naar een luxe hotel in Vlissingen met uitzicht op zee. De zeegeul ligt dichtbij de boulevard. Vanaf de terrasjes heeft men een mooi uitzicht op passerende zeeschepen.

Hotel Arion kamer types

Goedkoopste prijs
De kamers van Amadore Hotel Arion zijn modern ingericht met een parketvloer, zithoek en boxspring bedden van 2.10 meter lang. De goedkoopste kamers liggen aan de achterkant van het gebouw en kijken uit over de stad. De standaard tweepersoonskamers hebben een balkon met zeezicht, minibar, koffiezetapparaat, airconditioning , verwarming en gratis Wifi. De kamers zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het buffet ontbijt is inclusief. De laagste prijzen krijgt u voor hotelkamers die niet geannuleerd kunnen worden.

Hotel suite met sauna

Als je op zoek bent naar een luxe hotel op de boulevard van Vlissingen dan is een van de suites een aanrader. De suite (50m2) beschikt over een aparte woon- en slaapkamer, een eigen sauna, een bubbelbad, 2 televisies en een luxe elektronisch verstelbaar bed. Een stuk goedkoper is de junior suite (30m2). Er mogen in de suites maximaal twee volwassenen verblijven.

restaurant Hotel Arion Vlissingen

Verblijf met kinderen

Een standaard hotelkamers is voor twee personen. Het hotel heeft een aantal communicerende kamers die geschikt voor families met kinderen. Deze kamers zijn verbonden met elkaar via een tussendeur die gesloten kan worden.

Grand Cafe Next

Next was voorheen een zelfstandig restaurant maar Hotel Arion heeft het destijds overgenomen. Het beschutte terras heeft comfortabele banken en kijkt uit over de Westerschelde. Op de tafels staan romantische tafelhaarden.

Parkeren & binnenstad

Gasten kunnen gratis parkeren bij het hotel. De receptie geeft een parkeervergunning bij het inchecken. Achter het hotel liggen een aantal parkeerterreinen. Bioscoop Cinecity ligt op 500 meter. Naar de binnenstad van Vlissingen is 10-20 minuten lopen. Op het Scheldeplein, Walstraat en in de Lange Zelke is een ruim aanbod van winkels in Vlissingen. De horeca in Vlissingen is geconcentreerd op de Nieuwendijk en het Bellamypark. Hier zijn ook verschillende attracties te vinden zoals entertainmentpark het Arsenaal, het Muzeeum en reptielenzoo Iguana.

4 sterren hotels nabij Vlissingen

Het Arion Hotel is het enigste vier sterren hotel op de boulevard van Vlissingen. Er zijn nog een aantal kleinere drie sterren hotels op de boulevard (Hotel Solskin, Hotel Truida, Hotel de Belgische Loodsensocieteit). Deze accommodaties hebben goede reviews maar niet een ambiance die vergelijkbaar is met Arion. Achter de boulevard ligt het vier sterren hotel Piccard. Dit hotel heeft ook gerenoveerde kamers en beschikt over een klein zwembad. Het is een paar minuten lopen van Hotel Piccard naar het strand van Vlissingen. Het Van der Valk Hotel in Middelburg. is een luxe hotel met ruime kamers en prima faciliteiten. Het ligt aan de rand van Middelburg bij de golfbaan. Strandhotel Golden Tulip in Westduin heeft ook vier sterren en ligt pal achter de duinen. Het is ongeveer 5 kilometer naar de boulevard van Vlissingen.

Citytrip Vlissingen & vakantie Zeeland

Vlissingen hotels en appartementen
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Hotels in Zeeland met familiekamers
Domburg hotels
Middelburg hotels
Pizza Vlissingen
Tags: Citytrip Vlissingen, weekendje weg, Hotel Arion, boulevard, hotel, Vlissingen, vier sterren hotel, suite, luxe hotel, strandhotel