Pizza Vlissingen

domino's pizza vlissingen en new york pizza
Links op de foto Domino’s Pizza Vlissingen. New York Pizza is het grijze pand in het midden.

Domino’s Pizza

In Vlissingen zitten twee bekende afhaal pizzeria’s bijna naast elkaar. Domino’s is gevestigd in de Badhuisstraat en New York Pizza in de Aagje Dekenstraat. Beide zaken kijken uit over het Scheldeplein. Uiteraard bezorgen beide pizzeria’s ook aan huis. Als je de pizza zelf ophaalt krijg je korting. Domino’s is een Amerikaanse keten van 8000 pizza restaurants. De openingstijden zijn 7 dagen per week van 12.00 – 22.00 uur.

New York Pizza
New York Pizza Vlissingen is vrij nieuw. Het bedrijf heeft bij Thuisbezorgd 67 reviews en haalt 4.5 sterren. De reviews in Google zijn wel een stuk minder. De openingstijden van New York Pizza zijn 7 dagen per week van 16.00 – 22.00 uur.

La Gonda Oost-Souburg
La Gonda in Oost-Souburg is een afhaal pizzeria dat geopend werd in 1999. Het is gevestigd op het Oranjeplein schuin tegenover de frietwinkel en het Chinese restaurant Happy Garden. La Gonda heeft 296 reviews op Thuisbezorgd met een gemiddelde van 4.3 sterren. Openingstijden van La Gonda Oost-Souburg zijn 16.00 – 20.45 uur. ‘Maandags is de pizzeria gesloten.

bellamypark in vlissingen

Pizza Vlissingen centrum

Op het Bellamypark zijn diverse horecagelegenheden gevestigd. Pizza Service bestaat al dertig jaar. Het is een klein pand met de keuken op de begane grond. In het restaurant op de eerste verdieping zijn 35 zitplaatsen. Pizza Service bezorgt ook aan huis vanaf 16.00 uur. Ristorante Pizzeria Lungo Mare bestaat sinds 1992. Het kreeg in 2013 een nieuwe eigenaar. Het is een populair Italiaans restaurant in het centrum van Vlissingen. De openingstijden van restaurant Lungo Mare zijn woensdag en donderdag van 12.00 – 21.00 uur en vrijdag t/m zondag van 12.00 – 21.30 uur. Er wordt geen eten thuisbezorgd.

Kebab Vlissingen

Een aantal kebab restaurants in Vlissingen verkopen ook pizza’s en bezorgen deze aan huis. De meest populaire kebab zaak die thuisbezorgd is Sofra in de Aagje Dekenstraat. Het kebab restaurant heeft een flink zitgedeelte en ligt schuin tegenover afhaal pizzeria New York Pizza en Domino’s. In Thuisbezorgd heeft Sofra 1404 reviews. Ook de Regenboog in de Scheldestraat (953 reviews) en grillhuis Asado (782 reviews) doen het goed. Shoarmazaak The Mix op het Bellamypark kan ook op veel bezoek rekenen maar zij verkopen alleen kebab en friet om mee te nemen. Het meest populaire kebab restaurant dat thuisbezorgd is Pizza Amore in Middelburg centrum (2132 reviews).

Pizza Vlissingen boulevard

Op Boulevard Bankert is gevestigd Italiaans restaurant Don Giovanni. Het bestaat sinds 2009 en kijkt uit over de Westerschelde. De openingstijden zijn onbekend. Naast restaurant Don Giovanni ligt Grand Cafe Next en het 4-sterren Hotel Arion . Restaurant Arion serveert vis, vlees, pasta en pizza’s. De 3-sterren hotels Truida, de Leugenaar en Solskin die ook op Boulevard Bankert zijn gevestigd verkopen geen pizza gerechten.

Stedentrip Vlissingen

Hotels boulevard Vlissingen
Goedkope hotels Vlissingen
Hotel op het strand van Vlissingen
Hotels aan de kust
Luxe hotels Zeeland
Bijzonder overnachten Zeeland