Kermis Middelburg 2018

By | 8 augustus 2018

kermis Middelburg 2018
De kermis in Middelburg duurt van 3 t/m 9 augustus 2018. Wij zijn even in de avonduren gegaan van 22.00 tot 23.30 uur. Het is dan minder druk en de verlichting is erg mooi om te zien. De 35 attracties staan opgesteld op de Markt en Plein 40.

Middelburg kermis 2018
Donderdag 9 augustus 2018 is het Dolle Donderdag (kermis + markt). Hopelijk valt het weer dan mee want er is een regenachtige dag voorspeld.

kermis in Middelburg

Evenementen Middelburg
Vandaag begint ook de Culikaravaan. Dit is een gratis foodtruck festival in Middelburg dat van 8 t/m 11 augustus 2018 wordt gehouden. Naast kraampjes met eten is er ook muziek. Het wordt gehouden bij de Seismolen. Parkeren met de auto kun je het best op het naastgelegen Hof van Tange. Van 21 augustus t/m 1 september is Zeeland Nazomerfestival. Het festival bestaat uit muziek- en danstheater op verschillende locaties in Zeeland. Het belangrijkste podium is op het abdijplein in Middelburg. De toegang tot de belangrijkste optredens is betaald. Een paar bekende artiesten die langskomen zijn Racoon en Douwe Bob. Op evenementen Zeeland is een overzicht te lezen van alle activiteiten in Zeeland.

Vakantie Zeeland

Strandhotels Zeeland
Luxe hotels in Zeeland
Renesse hotels en appartementen
Bed & Breakfast Middelburg