Hof van Tange Achter de Houttuinen

parkeerterrein Hof van Tange
Op het Hof van Tange is een parkeerterrein aan de rand van het centrum in Middelburg. Het parkeertarief is €2,90 per uur en een dagkaart kost €14,50. Het adres van het Hof van Tange is aan de Looierssingel. De parkeerplaats is achter de historische Kloveniersdoelen (cinema + café). Tegenover de Kloveniersdoelen ligt winkelstraat de Lange Viele die rechtstreeks naar de Markt loopt. Het is 10 minuten lopen naar de Markt en naar het nabijgelegen winkelcentrum met AH supermarkt en Action is 5 minuten.

4 Laadpalen elektrische auto

De parkeerplaats op het Hof van Tange heeft 4 laadpalen voor elektrische auto’s. Uiteraard moet men ook een parkeerkaart kopen als men gaat opladen. Middelburg heeft diverse laadpalen in het centrum van de stad die publiek toegankelijk zijn.

Middelburg parkeren campers

parkeren met camper op Hof van Tange
Op het Hof van Tange zijn een stuk of 6 parkeerplaatsen voor campers tot 6 meter lang. Overnachten is niet toegestaan. De camper parking heeft een prima ligging als je Middelburg wilt bezoeken. Naar het centrum (Markt) is 10 minuten lopen. Het is ook mogelijk om met de camper gratis te parkeren op de Oude Veerseweg. Die parking heeft 10-12 camperplaatsen maar ligt wel aan de andere kant van de stad, het is ongeveer 20-25 minuten lopen van de Markt.

parkeergarage Achter de Houttuinen
Parkeergarage Achter de Houttuinen ligt dichtbij het Hof van Tange. Het is een kelder met een nauwe ingang. Je mag hier (net als in de andere parkeergarages) onbeperkt parkeren. Het tarief is 2,20 euro per uur en een dagkaart is 10,90 euro.

Laadpaal Middelburg elektrische auto

Verpleeghuis Willibrord (laadpaal op 100 meter van Markt/stadhuis)
Snellader Middelburg – Tesla laadstation (50-250 kW)
Mediamarkt- Mortiere Woonboulevard
Rotterdamsekaai (in centrum)
Damplein (naast de abdij)
Snellader Goes
Oplaadpunten auto Vlissingen