Hof van Tange

By | 1 december 2015

parkeerterrein Hof van Tange
parkeerterrein Hof van Tange

Op het Hof van Tange is een ruime parkeerplaats aan de rand van het centrum van Middelburg. Het parkeertarief is €2 per uur. De maximale duur is 1 dag ( €10). Het adres van het Hof van Tange is aan de Looierssingel. De parkeerplaats is achter de Kloveniersdoelen (cinema + cafe). Tegenover de Kloveniersdoelen is de Lange Viele die rechtstreeks naar de Markt loopt. Het is 7 minuten lopen naar de Markt. Schuin voor het Hof van Tange is het winkelcentrum Achter de Houttuinen met Aldi en de Bristol. Hier is een kleine parkeergarage.

Oplaadpunt elektrische auto

Er zijn 14 oplaadpunten in Middelburg. De toegang is soms beperkt. De parkeerplaats op het Hof van Tange heeft 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s. De operator is EVnetNL. Zij beheren een netwerk van 3000 publieke oplaadpunten voor elektrische auto’s in samenwerking met de gemeenten. Om een elektrische auto op te laden heeft men een oplaadpas nodig. Men moet hiervoor een abonnement afsluiten. Men kan bij een aantal aanbieders in Nederland een laadpas-abonnement afsluiten. Bij NewMotion is de laadpas gratis. Men betaald alleen de kosten voor het opladen. Dit bescheiden tarief wordt mede bepaald door de gemeente Middelburg. Uiteraard moet men ook een parkeerkaartje kopen als men gaat opladen. In Middelburg en omstreken zijn verschillende adressen voor het elektrisch opladen van auto’s die publiek toegankelijk zijn.

oplaadpunten auto Middelburg Hof van tange twee auto's laden elektrisch op
oplaadpunt elektrische auto Middelburg (parkeerterrein Hof van Tange)
Parkeerkelder Achter de Houttuinen

parkeergarage Achter de Houttuinen


Parkeergarage Achter de Houttuinen is onder het winkelcentrum waar o.a Aldi en Bristol inzitten. Het is een kelder met een nauwe ingang direct naast de entree van het winkelcentrum. In het winkelcentrum zitten Aldi, Bristol en een bakkerij. Tussen de entree van het centrum en de parkeerkelder zit Endura Sport; een speciaalzaak voor sportfietsen en fietskleding. Naast het centrum is de BD-store die veel outdoor- en hengelsport artikelen verkoopt. Naast het winkelcentrum staat het bekende monumentenpand de Kloveniersdoelen.Geef een reactie