Laadpaal Veere

laadpaal veere torenwal

Laadpaal Veere Oranjeplein

De parkeerplaats op het Oranjeplein in Veere ligt centraal in het dorp. De parking is in de eerste plaats bedoeld voor vergunninghouders. Achter de dijk ligt het Veerse Meer. Naast de parking is het openbaar toilet, een pinautomaat, snackbar met terras en een loket voor bootkaartjes. Tevens is er een grote fietsenstalling. De horeca begint aan de rand van het plein.

Dagkaart is 50 euro
De gemeente Veere wil dat bezoekers het liefst hun auto parkeren op een van de parkeerterreinen dichtbij het centrum. De tarieven daar kosten tussen de 2,40 en 3,20 euro per uur met een maximum van 16 euro. Bezoekers mogen op het Oranjeplein parkeren mits ze een dagkaart kopen van 50 euro. Er kan niet per minuut of per uur worden betaald.

Laadpaal Veere Kanaalweg Westzijde

laadpaal Veere Kanaalweg Westzijde
Op het parkeerterrein Kanaalweg Westzijde langs het Kanaal door Walcheren staan twee laadpalen elektrische auto’s (11 kW). Het terrein is langgerekt en groter dan het Oranjeplein en ligt aan de rand van Veere. Het is 500-800 meter naar het centrum van Veere. Het parkeerterrein langs het kanaal heeft een tarief van 2,40 euro per uur en een dagkaart is 12 euro. Op de achtergrond de grote OLV Kerk.

Parkeren Veere stad

Meer informatie en foto’s staan op de pagina Parkeren in stad Veere.

Laadpalen Zeeland

Laadpalen in Domburg
Laadpalen in Zoutelande
Snellader Middelburg
Snellader Goes
Laadpalen Zeeland