Laadpaal Domburg


De entree van het parkeerterrein aan de Roosjesweg in Domburg (bij de molen). De maximale doorrijhoogte is 2,20 meter. Het terrein ligt aan de rand van het dorp naast een AH supermarkt. Het is 5 minuten lopen naar het centrum en 8-10 minuten naar het strand. De gemeente Veere (waaronder Domburg valt) heeft in 2021 de parkeertarieven drastisch verhoogd. Er zijn 5 prijsniveaus. De duurste parkeerplaatsen kosten €5,20 per uur en de goedkoopste plekken zijn €2,00 per uur. De parkeerplaats aan de Roosjesweg kost €3,20 per uur. Een dagkaart is €16.


Het parkeerterrein aan de Roosjesweg is waarschijnlijk de beste plek als je een laadpaal elektrische auto’s zoekt. Er staan 6 laadpalen (12 oplaadpunten, 22 kW) naast elkaar dichtbij de entree.


Parkeerterrein Traverse ligt achter het gemeentehuis van Domburg. De ingang van deze parking ligt tegenover de AH supermarkt (50 meter). De plekken bij de ingang zijn uiteraard het eerst bezet. De plekken achterin (zie de foto) stromen pas vol als het erg druk is. Er zijn 6 parkeerplaatsen die alleen bestemd zijn voor campers. Het parkeertarief voor parkeerterrein Traverse is €2,40 per uur en een dagkaart kost €12. Een parkeerkaartje tot 60 minuten is op dit terrein gratis. Naar het centrum van Domburg is 10-12 minuten lopen.


Er staan 2 laadpalen voor elektrische auto’s op Traverse. De laadpaal rechts is voor gemeentelijke diensten. De laadpaal aan de linkerzijde is een openbare laadpaal (11 kW).


Dit is de laadpaal (11 kW) aan de Kanonweistraat 20. Het is laadpaal in een woonwijk op 150 meter van de N287. Naar het centrum is een paar minuten lopen.


Parkeerterrein Irma ligt aan de Domburgseweg (N287) richting Oostkapelle. Het terrein bestaat uit twee parkings: Irma 1 en Irma 2. De laadpaal elektrische auto staat op het hoekje van parkeerterrein Irma 2. Het adres is Domburgseweg 26. Naar het centrum (bij het Badhotel) is 500 meter. Het parkeertarief op Irma is €2,80 en een dagkaart kost €14.
Domburg

Domburg appartementen
Hotels Zeeland met een eigen laadpaal
Oplaadpalen Walcheren / Zeeland