Laadpaal Zoutelande

Laadpalen Zoutelande Nieuwstraat - 3 stuks

Laadpaal Zoutelande

Deze 3 laadpalen Zoutelande staan op het parkeerterrein aan de Nieuwstraat (N288). De ligging is erg goed. De Nieuwstraat (N288) gaat door het dorp en is prima te bereiken. Het is 300 meter naar de Langstraat (terrasjes, horeca, winkels) en de centrale trap naar het strand.

parkeerterrein westkapelseweg 28 in Zoutelande
Parkeerterrein Strand Zoutelande ligt aan aan de rand van het dorp aan de Westkapelseweg 28. Naast het terrein is de Jumbo supermarkt er er tegenover is de duinovergang de Hoge Hilt. Op het strand ligt strandpaviljoen De Branding. Het is 500 meter lopen naar de Langstraat (terrasjes, horeca, winkels). Het parkeertarief is 2,40 euro per uur en 12,50 euro per dag. Er is geen gratis parkeren meer in Zoutelande op een plek na (bij vakantiepark Kustlicht).

laadpaal zoutelande westkapelseweg
Op het parkeerterrein aan de Westkapelseweg 28 is een laadpaal met twee parkeerplaatsen om een elektrische auto op te laden. Het bruine huisje in het midden is het toiletgebouw. Tussen het gebouwtje en de laadpaal liggen 3 parkeerplaatsen voor invaliden die er gratis kunnen parkeren. Dit is een prima plek om te laden als je naar het strand wilt bij strandpaviljoen De Branding. Als het warm weer is dan is het strandgedeelte bij de Branding het meeste druk.

laadpaal Bosweg Zoutelande
De openbare laadpaal aan de Bosweg 2 is ligt in het centrum van Zoutelande op de hoek Bosweg/Langendam (N288). Het oude (gesloten) kantoor van de VVV staat er nog steeds en ligt op 20 meter van de laadpaal. Het is 100 meter lopen naar de Langstraat (horeca, winkels) en 200 meter naar de duinovergang die bij de strandwachtenpost uitkomt.

Elektrische auto opladen Zoutelande hotel

Drie andere laadpalen in Zoutelande staan op het terrein van Appartementen Plein 40 (Willibrordusplein 40), Duinhotel Zomerlust (Duinweg 44) en het Beach Hotel (Duinweg 97).

Laadpaal Westkapelle (centrum)
Parkeerterrein Dishoek ( Verlengde Dishoekseweg 17)
Laadpaal Koudekerke (Intratuin)
Snellader Middelburg (McDonalds, Van der Valk, Tesla superchargers)
oplaadpunten Zeeland

Vakantie Zoutelande

Appartement vakantie Zoutelande
Appartementen Domburg