Laadpaal Zoutelande

parkeerterrein westkapelseweg 28 in Zoutelande
Parkeerterrein Strand Zoutelande ligt aan aan de rand van het dorp aan de Westkapelseweg 28. Naast het terrein is de Jumbo supermarkt er er tegenover is de duinovergang de Hoge Hilt. Op het strand ligt strandpaviljoen De Branding. Het is 500 meter lopen naar de Langstraat (terrasjes, horeca, winkels). Het parkeertarief is 2,40 euro per uur en 12,50 euro per dag. Van 1 november t/m februari is het op dit parkeerterrein gratis parkeren. De gemeente Veere (Zoutelande valt hieronder) heeft de parkeertarieven drastisch verhoogd in 2021. Er is geen gratis parkeren meer in Zoutelande van maart t/m oktober.

laadpaal zoutelande westkapelseweg
Op het parkeerterrein aan de Westkapelseweg 28 is een laadpaal met twee parkeerplaatsen om een elektrische auto op te laden. Het bruine huisje in het midden is het toiletgebouw. Tussen het gebouwtje en de laadpaal liggen 3 parkeerplaatsen voor invaliden die er gratis kunnen parkeren.

laadpaal Bosweg Zoutelande
De openbare laadpaal aan de Bosweg 2 is ligt in het centrum van Zoutelande op de hoek Bosweg/Langendam (N288). Het oude (gesloten) kantoor van de VVV staat er nog steeds en ligt op 20 meter van de laadpaal. Het is 100 meter lopen naar de Langstraat (horeca, winkels) en 200 meter naar de duinovergang die bij de strandwachtenpost uitkomt.

Elektrische auto opladen Zoutelande hotel

Drie andere laadpalen in Zoutelande staan op het terrein van Appartementen Plein 40 (Willibrordusplein 40), Duinhotel Zomerlust (Duinweg 44) en het Beach Hotel (Duinweg 97).

Laadpaal Westkapelle (centrum)
Parkeerterrein Dishoek ( Verlengde Dishoekseweg 17)
Laadpaal Koudekerke (Intratuin)
Snellader Middelburg (McDonalds, Van der Valk, Tesla superchargers)
oplaadpunten Zeeland

Vakantie Zoutelande

Appartement vakantie Zoutelande
Appartementen Domburg