Seniorenappartementen Scheldehof

Na drie jaren bouwen is zorgcentrum Scheldehof Vlissingen in gebruik genomen. De open dag was op zaterdag 11 november 2017.

Nieuwbouw seniorenappartementen
Naast het zorgcentrum zijn 54 nieuwe seniorenappartementen gebouwd. De appartementen hebben woonkamer met open keuken en een of twee slaapkamers. De grootte ligt tussen de 62 en 96 m2. Van de 54 senorenappartementen zijn er 32 beschikbaar voor directe verhuur. De overige 22 appartementen zijn voor bewoners die al bij WVO Zorg wonen.

WVO Zorg
WVO Zorg biedt een breed pakket aan zorgdiensten aan. De organisatie is vooral actief in de gemeente Vlissingen. In Middelburg heeft men twee vestigingen. Bij WVO Zorg werken 1100 medewerkers en 800 vrijwilligers. Er zijn in totaal 5 verpleeghuizen en 8 woonzorgcentra. Het grooste woonzorgcentrum is Ter Reede. Relateif dichtbij ligt Woonzorgcentrum Theo Doesburg dat bij het stadhuis ligt.

seniorenappartementen vlissingen
De seniorenappartementen kijken o.a uit over het Dok en de voormalige Machinefabriek van de Schelde.

seniorenappartementen wagenaarstraat vlissingen
De grote entree aan de Wagenaarstraat. Het is vanaf hier zo’n 150 meter lopen naar winkelstraat de Walstraat. Men komt dan uit bij de Kleine Markt. Iets verderop is de Lange Zelke.

seniorenappartementen achterzijde
De achterzijde kijkt uit over de binnenstad van Vlissingen. Op de foto is de weerspiegeling te zien van de St.Jacobstoren.
Tags: Scheldehof, Vlissingen, woonzorgcentrum, seniorenappartementen, zorgcentrum,


Gezondheid algemeen
Scheldehof Vlissingen, acne behandeling Middelburg, ziekenhuis Vlissingen, Ouderenzorg Vlissingen & Oost-Souburg, Scheldehof Vlissingen, Fitness Vlissingen en Middelburg, Zorgverzekering Zeeland, gezondheid, neurofeedback, palliatief, schimmelnagel behandelen