Fitness Vlissingen en Middelburg

Basic-Fit Vlissingen & Middelburg

De bekende sportschool Basic-Fit 152 vestigingen in Nederland. De sportschool in Vlissingen is gevestigd aan het Baskenburgplein. Dit pand was vroeger onderdeel van het zwembad van Vlissingen. Verschillende fitness scholen hebben daarna hun intrek genomen aan het Baskenburgplein maar wisten er geen succes van te maken. Basic-Fit zit er thans een aantal jaar in en lijkt wel succesvol. De Basic-Fit vestiging in Middelburg ligt op vrijetijdspark Zep Middelburg in de wijk Mortiere.

Onbeperkt sporten kost 19,99 euro per maand met een contractduur van 1 jaar. Daarna kun je iedere maand opzeggen. Wil je niet aan een jaarcontract vastzitten dan is het abonnement 26,99 euro per maand. Het duurst is het duo abonnement dat 29,99 euro kost. Bij Basic-Fit kun je een aantal aanvullingen nemen op je abonnement. Live groepslessen met instructeur kost 7,99 euro extra. Er is ook een videoplatform waarmee je thuis virtuele groepslessen kunt volgen met veel informatie over voeding en trainingsschema’s. Deze service is 4,99 per maand.
Fit for Free Middelburg

Fit For Free is de een na grootste fitness keten in Nederland (na Basic-Fit). De sportschool in Middelburg is gevestigd aan de Buitenruststraat 20 in de buurt van winkelcentrum Dauwendaele. Erg handig bij Fit for Free is de keuzemogelijkheid om in de daluren te sporten. Deze uren zijn doordeweeks van 7.00 – 17.00 uur en in het weekend van 9.00 – 16.00 uur. Het goedkoopst is het 2-jarig daluren contract dat 11,99 euro kost. Kies je voor een 1-jarig daluren contract dan is de prijs 14,99 euro per maand. Het maandcontract met onbeperkte fitness kost 24,99 euro per maand. Live groepslessen is een aanvulling op je abonnement en kost 5,99 euro per maand. Deze sportschool heeft veel goede Google reviews.

Fitness Fitaal Vlissingen

Een sportschool die veel inwoners van Vlissingen wel kennen (misschien niet van naam) is Fitness Fitaal aan het Kanaal van Walcheren. Het fietspad van Oost-Souburg naar Vlissingen loopt langs de sportschool. Het gebouw is al eens een keer uitgebreid wat een goed teken is. Er zijn 4 studio’s voor groepslessen. Een jaarcontract met onbeperkt sporten kost 42 euro inclusief groepslessen. Wil je slechts een of twee keer in de week sporten dan betaal je minder geld.

Sportscholen Middelburg

Sportschool Fit for All (niet verwarren met fitness keten Fit for Free) ligt op het vrijetijdspark Zep Middelburg waar ook een Basic-Fit vestiging is. Fit for All publiceert geen prijzen op hun website; die moet je zelf opvragen. All Sports Body Gym Fitnesscentrum ligt aan de Walensingel. Een abonnement voor onbeperkt sporten kost 36,50 euro per maand.

Sportscholen Vlissingen

Optisport Health Club Vlissingen is gevestigd in Vrijburgbad, het gezamenlijke zwembad van de gemeenten Vlissingen en Middelburg. Een jaarcontract voor onbeperkt sporten kost 39,75 euro per maand en is inclusief groepslessen en het zwembad. Optisport biedt een gratis proefweek aan. Liefhebbers van Mixed Martial arts (MMA) en cross- en kickboxing kunnen terecht bij de GYM Factory. Een jaarcontract kost 19,50 euro per maand inclusief groepslessen. Betaal je in een keer dan krijg je korting.

Landelijke fitness ketens Zeeland

Anytime Fitness (63 vestigingen) heeft 1 sportschool in Zeeland, in de plaats Axel. Fitland heeft 40 fitnesscentra in Nederland. Er is een vestiging in Goes. Sportschool Curves heeft geen centra in Zeeland.

Gezondheid algemeen
zorgverzekering Zeeland, apotheekinfo.nl, neuro-feed-back.nl, palliatieveverpleegkunde.nl, kalknagels.net