Lange Zelke Vlissingen

By | 16 december 2015

winkelstraat Lange Zelke in Vlissingen

winkelen in de Lange Zelke

De Lange Zelke is een belangrijke winkelstraat in Vlissingen. De straat is een zijstraat van de Walstraat en heeft een grote overkapping.

Winkelcentrum Fonteyne
winkelcentrum de Fonteyne met de Action in Vlissingen

Op de hoek met de Spuistraat is winkelcentrum De Fonteyne. Hierin zitten de HEMA, Xenos, New Yorker, Lucardi en de Primera. Aan de andere zijde van het winkelcentrum (in de Spuistraat) is een winkel van de ANWB/VVV. De Action hoort ook bij het winkelcentrum maar zit ondergronds in de parkeerkelder. De meest gebruikte ingang van de Action is in de Spuistraat. Zowel de Walstraat als Lange Zelke zijn voetgangersgebied.
Lange Zelke winkels

winkels in de fonteyne  in Vlissingen
– Rabobank: Lange Zelke nr 1
– Primera: nr 2
– Hema: nr 6
– Zeeman: nr 9
– New Yorker: nr 10
– Miss Etam: nr 12
– Score kleding: nr 15
– Lucardi: nr 16
– Bart Smit: nr 18
– Lunch-cafe La Reine: nr 19
– Aktie Sport: nr 20
– Jeans Centre: nr 26
– Hunkmoller: nr 28
– Van Haren: nr 40
– Steketee Mode: nr 48
– DA drogist: nr 50
– Intertoys: nr 52
– Kruidvat: nr 52
– Pearle Opticiens: nr 93
– Didi fashion: nr 95

Markt

Iedere vrijdag is er markt op de hoek Spuistraat / Lange Zelke. Er zijn ongeveer 20 kraampjes die groenten, fruit, kip, kleding en voedsel verkopen.

parkeren

Parkeerkelder De Fonteyne is in de Spuistraat op 1 minuut lopen van de Lange Zelke. De parkeergarage is 24 uur per dag open. Het parkeertarief overdag is 1.70 euro per uur.

Vlissingen: Lange Zelke, winkelstraat, winkelen, HEMA, New Yorker, winkelcentrum, Fonteyne, Intertoys Winkels in VlissingenStrandhotels in ZeelandLuxe hotels ZeelandScheldepleinVlissingen hotels boulevard


Geef een reactie