Lange Zelke Vlissingen

winkelstraat Lange Zelke in Vlissingen

Winkelen in de Lange Zelke
De Lange Zelke is een belangrijke winkelstraat in Vlissingen. De straat is een zijstraat van de Walstraat. De straat is verleden jaar gerenoveerd.

lang zelke Vlissingen
De grote overkapping is verdwenen en de straattegels zijn vernieuwd. Ook zijn er planten perkjes aangelegd. Op de hoek met de Spuistraat staat winkelcentrum De Fonteyne. Hierin zitten de HEMA, Xenos, New Yorker, Lucardi en de Primera. Aan de andere zijde van het winkelcentrum (in de Spuistraat) is een winkel van de ANWB/VVV. De Action hoort ook bij het winkelcentrum maar zit ondergronds in de parkeerkelder. De meest gebruikte ingang van de Action is in de Spuistraat. Zowel de Walstraat als Lange Zelke zijn voetgangersgebied.

Lange Zelke winkels

– Rabobank: Lange Zelke nr 1
– Primera: nr 2
– HEMA: nr 6
– Zeeman: nr 9
– New Yorker: nr 10
– Miss Etam: nr 12
– MAK Shoes: nr 15
– Lucardi: nr 16
– Wibra: nr 18
– Lunch-cafe La Reine: nr 19
– Aktie Sport: nr 20
– Mooi Parfumerie: nr 28
– Van Haren: nr 40
– Steketee Mode: nr 48
– Jouw Marktkraam: nr 50
– Intertoys: nr 52
– Pearle Opticiens: nr 93

Markt Vlissingen

Iedere vrijdag is er markt op de hoek Spuistraat / Lange Zelke. Er zijn ongeveer 20 kraampjes die groenten, fruit, kip, kleding en voedsel verkopen.

Parkeren Lange Zelke

Parkeerkelder De Fonteyne is in de Spuistraat op 1 minuut lopen van de Lange Zelke. De parkeergarage is 24 uur per dag open. Het parkeertarief overdag is 1.70 euro per uur. Van 18.00 tot 9.00 uur is het tarief €0,80 per uur met een maximum van €4.
Vlissingen: Lange Zelke, winkelstraat, winkelen, HEMA, New Yorker, winkelcentrum, Fonteyne, Intertoys Winkels in VlissingenStrandhotels in ZeelandLuxe hotels ZeelandScheldepleinVlissingen hotels boulevard