Claverveld Vlissingen

claverveld west-souburg nieuwbouw
Claverveld is een nieuwbouw project in de gemeente Vlissingen. De duurzame woonwijk ligt tussen West-Souburg en bedrijventerrein Vrijburg. Er waren op 5 april 2018 nog geen bouwwerkzaamheden gestart maar in juli 2020 is de ontwikkeling in volle gang.

Claverveld Vlissingen

Claverveld vrijstaande woningen
De eerste fase van het voorontwerp bestemmingsplan werd op 30 november 2017 openbaar gemaakt. Omwonenden konden de plannen inzien op het stadhuis van Vlissingen. Er zullen villa’s, bungalows, twee-onder-één-kap woningen en hoek- en tussenwoningen gebouwd worden. De eerste fase ging van start na de zomer van 2018. Er werden 55 woningen opgeleverd. In totaal zullen er 150 woningen op Claverveld worden gebouwd. Ook zijn er een aantal vrije kavels beschikbaar. De makelaars die straks woningen gaan verkopen op Claverveld zijn Makelaardij Schinkel De Weerd en M2 Makelaars.

Duurzaam wonen op Claverveld

duurzaam wonen in Claverveld Vlissingen
De woningen op Claverveld zullen geen gasaansluiting hebben maar een andere alternatieve energievoorziening (er wordt hier verder nog geen andere informatie over gegeven). Verder komt er een duurzaam vloerverwarmingssysteem en zullen de woningen standaard opgeleverd worden met zonnepanelen. Op de energievergelijker kunt u de laagste prijs vinden van energiebedrijven.
Wonen op Walcheren

Nieuwbouw op Walcheren
Villawijk Mortiere Middelburg
Lammerenburg Vlissingen
Seniorenappartementen Scheldehof in Vlissingen
Orsted Vlissingen – windenergie
Woonwinkel Zeeland
– watkosteenhuisbouwen.nl
Duurzaam wonen en bouwen