Claverveld Vlissingen

Claverveld Vlissingen
Claverveld is een nieuwbouw project in de gemeente Vlissingen. De beoogde woonwijk ligt tussen West-Souburg en bedrijventerrein Vrijburg. Er zijn (op 5 april 2018) nog geen bouwwerkzaamheden gestart. Op de foto zijn op de achtergrond de woningen in West-Souburg te zien.

Claverveld Vlissingen

De eerste fase van het voorontwerp bestemmingsplan werd op 30 november 2017 openbaar gemaakt. Omwonenden konden de plannen inzien op het stadhuis van Vlissingen. Er zullen villa’s, bungalows, twee-onder-één-kap woningen en hoek- en tussenwoningen gebouwd worden. De eerste fase gaat van start na de zomer van 2018. Er zullen dan 55 woningen worden opgeleverd. In totaal zullen er 150 woningen op Claverveld worden gebouwd. Ook zijn er een aantal vrije kavels beschikbaar. De makelaars die straks woningen gaan verkopen op Claverveld zijn Makelaardij Schinkel De Weerd en M2 Makelaars.

Duurzaam wonen op Claverveld

De woningen op Claverveld zullen geen gasaansluiting hebben maar een andere alternatieve energievoorziening (er wordt hier verder nog geen andere informatie over gegeven). Verder komt er een duurzaam vloerverwarmingssysteem en zullen de woningen standaard opgeleverd worden met zonnepanelen. Op de energievergelijker kunt u de laagste prijs vinden van energiebedrijven.
Wonen op Walcheren

Nieuwbouw op Walcheren
Villawijk Mortiere Middelburg
Lammerenburg Vlissingen
Seniorenappartementen Scheldehof in Vlissingen
Orsted Vlissingen – windenergie
Woonwinkel Zeeland
– watkosteenhuisbouwen.nl
Duurzaam wonen en bouwen