Woonwinkel Zeeland

winkelen middelburg mortiere woonboulevard

Woonwinkel Zeeland & Woonboulevard

Twee bekende woonboulevards in Zeeland zijn Woonboulevard Mortiere aan de rand van Middelburg en Woonboulevard Poortvliet XXL op Tholen. Verder zijn er diverse woonwinkels. De grootste woonwinkel is Morres in Hulst (40.000 m2) Andere grote woonwinkels zijn Interieur Pauwe in Zonnemaire (10.000 m2) en Binnenuit in Heinkenszand (9.000 m2).

Woonboulevard Mortiere Middelburg

De belangrijkste winkel op de Mortiere is de Mediamarkt met ernaast tuinwinkel Groenrijk. Er zijn in totaal zo’n 26 winkels. De volledige opsomming van winkels op Woonboulevard Mortiere is: Mediamarkt, Groenrijk, BCC, Karwei, Praxis, Leen Bakker, Kwantum, Woonsquare, Swiss Sense, Profijt Meubel, Pronto wonen, Carpetright, Superkeukens, Keukenkampioen, Bruynzeel Keukens, Grando keukens en bad, Beter Bed, Perry Sport, Sanidirect, Blokker tuin, Jysk, M40 styling & wonen, ASCO. Tuincentrum Groenrijk heeft een leuke jungle lunchroom met veel grote planten. Restaurant La Place werd in 2020 gesloten.

Openingstijden Mortiere
De winkels op de Mortiere zijn 7 dagen per week geopend. De openingstijden variëren. De winkels gaan open tussen 9.00-10.00 uur. De belangrijkste woonwinkels sluiten om 21.00 uur. Andere winkels gaan dicht om 18.00 uur. Op zaterdag ligt de sluitingstijd tussen 17.00 uur (Groenrijk) en 18.00 uur (Mediamarkt, Praxis). Iedere zondag is het koopzondag op de Mortiere. Op de parkeerplaats is een laadpaal voor elektrische auto’s.

Woonwinkel Zeeland – Morres (in Hulst)

Morres is de grootste woonwinkel in Zeeuws-Vlaanderen met een oppervlak van 40.000 m2. De winkel ligt in Hulst en telt meer dan 250 woonmerken met een eigen Kidsclub en La Place restaurant. Morres is 7 dagen per week geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Woonboulevard Poortvliet XXL (Tholen)

Woonboulevard Poortvliet XXL ligt op Tholen dichtbij Bergen op Zoom. De woonboulevard is 50.000 m2 groot en telt 32 woonwinkels met meubelen, interieuradvies, woonaccessoires, keukens, badkamers, tuinmeubels, vijvers en sierbestrating. Tevens is er een kidscorner en een restaurant. Poortvliet is 5 dagen per week open van 10.00 tot 17.30 uur. Vrijdagavond is koopavond tot 21.00 uur. Op zondag en maandag is Woonboulevard Poortvliet XXL gesloten.

Interieur Paauwe
Interieur Paauwe is een grote woonwinkel in Zonnemaire op Schouwen-Duiveland. De showroom heeft een oppervlakte van 10.000 m2 met 34 verschillende stijlkamers. De openingstijden van Interieur Paauwe zijn van maandag t/m zaterdag. Op zondag is de woonwinkel een beperkt aantal dagen open.

Woonwinkel Heinkenszand
BinnenUit in Heinkenszand heeft een vloeroppervlak van 9.000 m2. In de woonwinkel werken 6 verschillende woonbedrijven samen, elk met een eigen specialisme. Klanten kunnen kiezen uit meer dan 100 woonmerken.
– De Vlijt Bedden & Slapen
– De Jonge Hoek van Dijke (meubelen),
– Minet (beeld & geluid)
– Van der Poel (woningtextiel),
– Vorm Keuken & Bad
– Palladio (buitenmeubelen)

TMC Woonwinkels
TMC Woonwinkels is een familiebedrijf met 4 vestigingen in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. De winkel verkoopt meubelen, matrassen, vloerbedekking, gordijnen en verf.

Woonwinkel Kortgene
De Woongalerij is een woonwarenhuis in Kortgene. Men kan er terecht voor banken, meubelen, woonaccessoires en kleding. De Woongalerij is 7 dagen per week open.

Woontrend Koudekerke
Woonwinkel Woontrend verkoopt meubels, bedden, woonaccessoires en verlichting van goede kwaliteit. De winkel is gevestigd in Koudekerke en gesloten op zondag en maandag.

Tweedehands designmeubelen
Tweedehands designmeubelen zijn in nette staat maar wel aanmerkelijk goedkoper dan nieuwe meubels. Een aantal bekende designers zijn Knoll, Johanson, Piiroinen, Hay en Normann en Dutch Design.

Jysk
Jysk is een Deense keten van woonwinkels. Jysk heeft winkels in Goes, Middelburg en Oostburg.
tags: woonboulevard De Mortiere, Zeeland, woonwinkel, Tuincentrum Zeeland, Vlissingen, Middelburg, Mortiere, Morres, Pauwe, interieur, Binnenuit, Jysk, Heinkenszand, La Place