Energie vergelijken

In de energievergelijker worden de volgende energieleveranciers met elkaar vergeleken: Budget Energie, Delta, Eneco, Engie, Essent, Energiecollectief, Energiedirect, EnergieFlex via Energiecollectief.nl, FENOR, Greenchoice, Kringloopenergie, LEON Zeewolde, NLE, Oxxio, Nuon, Powerpeers, Pure Energie, Qurrent Sepa green, UnitedConsumers, Vandebron, Vastelastenbond, Vrijopnaam.

[daisycon_energie mediaid=”250257″ subid=”goedkope energie aanbieding” amount=”10″]

Wat is het gemiddelde energieverbruik?
Het gemiddelde energieverbruik van een gezin van 4 personen is:
– 1700 m3 per jaar
– 4000 kWh per jaar
Onderling kunnen er grote verschillen zijn. Het energieverbruik hangt tevens af van de isolatie van uw woningen en het gebruik van de verwarming, douche en elektrische apparaten. Het verbruik van een persoon wordt geschat op 650 m3 per jaar en 1.800 kWh per jaar. Voor twee personen ligt dit op 1020 m3 aan gasverbruik en 2900 kWh aan stroom.

Zeeuwse energiebedrijf Delta

In Zeeland is Delta de belangrijkste energieleverancier. Zo’n 90% van de Zeeuwen neemt energie af van Delta. Hoewel de energie van Delta iets meer kost blijven veel Zeeuwen hun energieleverancier toch trouw. Delta is een vertrouwde naam en heeft o.a een serviceshop in de Lange Delft in Middelburg.

Groene energie

De groene energieleverancier Vandebron doet het erg goed en staat vaak in de top 10 van goedkoopste energieleveranciers. Groene energie heeft bij veel mensen de naam dat het duur is. Maar in de praktijk valt dit best mee. De meest duurzame energiebedrijven zijn Pure Energie, Querrent, Greenchoice en Vandebron.