Vacatures ICT Zeeland

Een goede plaats om vacatures ICT Zeeland te vinden is de vacaturebank van internetprovider Zeelandnet. In de regel staan er 35- 40 vacatures open als developer, systeembeheerder, systeem engineer of helpdesk medewerker. Er staan advertenties van zowel uitzendbureaus als bedrijven in Zeeland.

Hogeschool Zeeland

Veel ICT bedrijven hebben een tekort aan hoogopgeleide medewerkers. De Hogeschool Zeeland in Vlissingen heeft een HBO bachelor ICT opleiding die 4 jaar duurt. Dit is inclusief een stage van 5 maanden. Heb je een HAVO- of VWO diploma dan kun je inschrijven. Het wettelijk collegegeld voor 2018-2019 bedraagt €2060 per jaar. Een Tweede HBO opleiding valt onder het instellingscollegegeld en kost aanzienlijk meer dan een eerste HBO opleiding (€7750 per jaar). Vanaf september 2018 verhuisd de ICT opleiding van Hogeschool Zeeland naar Middelburg.

Bedrijvengids

De grootste werkgevers in Zeeland zijn ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen (3050 werknemers), Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (2050), Dow Chemicals (1700), Zorgstroom(1650) en WVO Zorg (1150). De vacatures in de zorg zitten voornamelijk in de verpleging. De 43 openstaande vacatures van Dow Chemicals zijn vooral te vinden in de logistiek en techniek (engineering). De bedrijvengids van internetprovider Zeelandnet telt 73 ICT bedrijven in Zeeland. Syntess Software is een van de grootste ICT bedrijven in de regio van Zierikzee.
ICT en energie in Zeeland

Internetprovider ZeelandTelevisie in ZeelandTelefonie in ZeelandOverstappen naar DeltaEnergie vergelijkenICT informatieopleiding Zeelandinternet ZeelandTuin, duurzaam wonen en bouwenautomotive