Streetart Vlissingen

By | 19 januari 2023

streetart op bioscoop Vlissingen
Het bekendste streetart werk in Vlissingen is het grote oog dat op de zijkant van bioscoop Cinecity is geschilderd. Omliggende bebouwing is in het oog te zien zoals de watertoren, Sardijntoren en huizen op de boulevard. Het is in 2018 nog een keer opgeknapt door mural-artist Stefan Thelen uit Goes.

streetart Scheldestraat Vlissingen
Deze zwart-wit tekening staat op de gevel van een pand op de hoek Scheldestraat / De Willem Ruysstraat. Maker is Kevin Zuidweg die in Vlissingen werkt.

streetart boulevard
Een paar mooie tekeningen zijn te zien in het tunneltje achter de Gevangentoren op de boulevard van Vlissingen. Als je bij de Gevangentoren staat en naar het centrum wilt dan hoef je niet om te lopen maar kan je via een trap lopen. Deze trap (tunneltje) bevindt zich achter de toren onder de appartementen op de boulevard.

straatkunst Vlissingen
Deze leuke tekening bevindt zich op een muur direct achter het tunneltje bij de boulevard in de Gasthuisstraat. Als je door de Westpoortstraat loopt (op de hoek) dan kom je na 100 meter uit bij een basisschool. Op het vrij toegankelijke schoolplein zijn verschillende andere streetart tekeningen te zien. Het schoolplein ligt schuin achter het politiebureau van Vlissingen.

Kunst Zeeland

Kunst aan de kust 2022
Neuzen kunstwerk Terneuzen
Moderne kunst in de Vleeshal Middelburg
Muzeeum Vlissingen