Middelburg Winterstad 2019

By | 13 december 2019

Middelburg Winterstad tent
Middelburg Winterstad 2019 is een jaarlijks evenement op de Markt van Middelburg. Het duurt van 1 december tot en met 5 januari 2020. Voor de cafe’s aan het Tympaanplein wordt ieder jaar een grote tent opgebouwd met stoelen, tafels, banken en branders. Cafe Seventy Seven maakt er altijd wat bijzonders van met retro meubels van vroeger. Ook de cafe’s aan de andere kant van de Markt hebben een overdekt buitenterras in kerststijl evenals de horecagelegenheden aan de naastgelegen Pottenmarkt.

Zanzibar Middelburg Winterstad
Op de foto het terras van café Zanzibar in de wintertent. Hoewel de versiering van binnen er leuk uitziet is het toch fijn om in de buurt van een brander of vuur te zitten. Overdag is het nog rustig in de tent maar dat zal veranderen als de kerstvakantie begint (vanaf 21 december). In de wintertent zijn ’s avonds meestal activiteiten. Vandaag 13 december bijvoorbeeld is er een Vrijmibo met Dj Malco om 17.00 uur, Zanzifunky om 18.00 uur en een eigenwijze dance van Django en Flo om 21.30 uur. Een groot feest met muziek is op kerstnacht 24 december; dan sluit de wintertent om 04.00 uur. Van 20 december t/m 30 december is er een wintermarkt achter de ijsbaan. Het jaar wordt traditiegetrouw afgesloten op de Oud- en Nieuwjaarsparty Hometown NYE. Een ticket voor dit oudejaarsfeest kost 20 euro.

ijsbaan Winterstad Middelburg 2019
De ijsbaan ligt op de Markt voor het historische stadhuis. Een kaartje voor 4 uur schaatsen inclusief de huur van oranje schaatsen kost 8 euro en een dagkaart is 10 euro. De schaatsbaan is tot 22.00 uur open. Tot 21 december is er overdag tot 15.00 uur vaak schoolschaatsen. Op kerstnacht 24 december is de ijsbaan tot 02.00 uur open. Bij de schaatsbaan is ook een groot horecagedeelte waar men even lekker kan bijkomen van de kou en het schaatsen. Iedereen die op eerste of tweede kerstdag komt schaatsen krijgt van de ijsbaan een leuke kerstmuts cadeau.

Last minute Zeeland

Bed & Breakfast Middelburg
Oudejaarsfeest Middelburg Hotel Arneville
Dishoek hotels, vakantiehuizen en appartementen
Strandhotels in Zeeland
Luxe hotels Zeeland