Gratis lentecruise

By | 6 februari 2019

cruiseboot middelburg
Een gratis Lentecruise Zeeuwse & Belgische steden? Touroperator Oad heeft een speciale aanbieding: de tweede persoon die meegaat op de riviercruise Zeeuwse & Belgische steden is gratis. De normale prijs is vanaf 775 euro per persoon. De cruise vertrekt op 14 april 2019 en duurt 7 dagen. Standaard verblijft men in een 2-persoonshut. Een upgrade is mogelijk evenals een excursiepakket.

Update: de lentecruise is inmiddels uitverkocht.

Goedkope groepsreizen
Honderden andere aanbiedingen van rondreizen vindt u op Goedkopegroepsreis.nl. Een groepsreis Java & Bali van 16 dagen is er al vanaf €899. Er zijn meer dan 60 groepsreizen naar Indonesië. Ook naar Zuid-Afrika, Thailand, China en Oostenrijk is een ruim aanbod van rondreizen te vinden in groepsverband.

Cruise start en eindigt in Rotterdam
De cruiseboot vertrekt in Rotterdam en vaart vervolgens naar Veere, Vlissingen, Gent, Brugge, Brussel, Antwerpen en weer terug naar Rotterdam. Oad heeft nog diverse andere riviercruises in Nederland, Duitsland en tevens kerstcruises. Kijk hier of de lentecruise nog beschikbaar is of voor een andere rondreis van Oad.