Dagje Middelburg

By | 12 juli 2020

MIddelburg Markt  op 12 juli 2020
De Markt in Middelburg. Tafels en banken zijn voor het historische stadhuis neergezet en naast de ingang is een bierkraam. De meerderheid van de bezoekers zaten op de terrassen van MarktCafé, Hotel Brasserie de Huifkar en Zanzi Diner waar de zon scheen. De terrassen aan de overzijde hadden het lastiger, hier was de schaduw. Het terras van cafe De Vriendschap kijkt uit op Plein 40 en is ook een uitstekende plek om in de zon te zitten.

Vlasmarkt Middelburg met boutiek hotel
In de stad was het rustig. Verleden week was het koopzondag en vandaag (12 juli) was alleen de horeca open. Links op de foto het voormalig café/restaurant De Mug in de Vlasmarkt. Dit café stond vroeger bekend om zijn gezelligheid, muziek en vele biersoorten. Na een grote verbouwing is het pand doorgegaan als Boutique Hotel Eleanor. Het is een klein 4-sterren hotel met 9 kamers, brasserie en cocktailbar. Op de achtergrond is de toren van het stadhuis op de Markt te zien (300 meter).

Kloveniersdoelen Middelburg met tuin
In de tuin van de Kloveniersdoelen was het rustig en konden we op ons gemak een plekje uitzoeken. In het gebouw is de cinema van Middelburg gevestigd met een bioscoopcafe.

Vakantie Middelburg & Zeeland

Middelburg appartementen (in centrum)
4-sterren Hotel The Roosevelt (tegenover abdij)
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland