Appartementen Middelburg

De Soeten Inval, Middelburg
(209 reviews, 8.6, tot 5 personen)


Appartement de Soeten Inval ligt in de binnenstad van Middelburg op 150 meter van de Markt. De accommodatie heeft een appartement op de begane grond (40 m2) en een split-level appartement voor 5 personen (90 m2). Op 250 meter ligt een Albert Heijn XL supermarkt. Honden en katten zijn toegestaan.

Appartement Slapen in Middelburg
(263 reviews, 8.8)


Slapen in Middelburg ligt op het Damplein in het hart van de historische binnenstad. Op 200 meter ligt de abdij met daarin Provinciale Staten, abdijkerken en het Zeeuws Museum. Op de achtergrond is de abdijtoren Lange Jan te zien. De accommodatie biedt 2 appartementen van 40 m2 en 50 m2, beiden met een eigen badkamer en ingang. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de woonkamer een slaapbank. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Bednextdoor Middelburg
(186 reviews, 9.1)


Bednextdoor ligt in een smal straatje in de binnenstad van Middelburg vlakbij de abdijtoren. De accommodatie heeft 3 verschillende appartementen die er zeer verzorgd uit zien. Het studio appartement (65 m2) is het grootst met twee slaapkamers met 2 tweepersoonsbedden, een woonkamer, keuken en een eigen badkamer. De deluxe studio is voor 2 personen (28 m2) en beschikt over een tweepersoonsbed, zithoek en minibar. De deluxe tweepersoonsstudio is het kleinst (18 m2) maar heeft ook een tweepersoonsbed, keuken, zithoek en een eigen ingang. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Mooi Genieten, Middelburg
(103 reviews, 8.6, 2 slaapkamers)


Appartement Mooi Genieten (59 m2) beschikt over 2 slaapkamers (max 4 personen), woonkamer en een keuken. De accommodatie ligt midden in de gezellige uitgaansbuurt van Middelburg. Mooi Genieten scoort hoog op hygiƫne en heeft een een goede prijs-kwaliteit verhouding zeker als men met 3/4 personen is. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het Gouden Hart, Middelburg
(110 reviews, 9.7)


Het Gouden Hart is een groot appartement van 85 m2 met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Locatie van het monumentale pand is in de binnenstad van Middelburg. Er mogen 2 personen in het appartement verblijven. Het is 100 meter naar de Vlasmarkt (restaurants, cafe’s, snackbars) en 200 meter naar de Markt. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het Gouden Hart scoort het hoogst in de reviews en is absoluut een aanrader als u een nette accommodatie zoekt met veel comfort.

Middelburg appartementen

Boutique Logement Londen Centrum Middelburg (121 reviews, 9.3)
Slapen bij Scherp B&B Apartments (102 reviews, 9.3)
de Vrijheit (66 reviews, 9.5)
Watertoren (45 reviews, 8.4)

Stedentrip Middelburg

Luxe hotels Zeeland
Strandhotels Zeeland
Mooiste hotel van Zeeland
Design hotels Zeeland
Hotels met familiekamers
Appartement Waepen van Middelburg