Amels Vlissingen open dag 2011


De open dag van Amels Vlissingen wordt iedere twee jaar georganiseerd. De foto’s op deze pagina zijn van het jaar 2011. Het meest recent was de open dag Amels 2019 die meer dan 7500 bezoekers trok. In 2011 was de stroom bezoekers een stuk kleiner. Een superjacht lag destijds in het volgelopen droogdok.


Als je over twee jaar ook een keer wilt komen kijken (in 2021) is het belangrijk dat je niet vlak voor tijd komt. Ik zag dat diverse bezoekers teleurgesteld moesten worden toen ze om 15.15 uur nog het terrein wilden betreden. De open dag is van 10.00 – 16.00 uur.


Een superjacht in de steigers. De luxe schepen worden gebouwd in het buitenland en daarna verscheept naar Nederland. Bij Amels Vlissingen is de afwerking van de boten. Gespecialiseerde bedrijven plaatsen er op maat gemaakte meubels in. Ook de elektrische bedrading en het schilderwerk wordt in de loodsen van Amels gedaan. Het grootste superjacht die Amels Vlissingen tot nu toe heeft afgeleverd was de boot Here Comes The Sun die 83 meter lang was. Een superyacht van 78 meter lag in januari 2020 voor de kade.

Tags: stedentrip Zeeland, open dag, Amels, Vlissingen, 2011, superyacht, superjacht, luxe boten, riviercruises 2020, rondreis Zeeland, evenementen

Accommodatie

Strandhotels Zeeland
Luxe hotels in Zeeland
Domburg hotels en appartementen