Rondreis Zeeland

Een rondreis Zeeland? Er is wel degelijk een busreis van 5 dagen naar Zeeland te boeken bij Bakreizen. Het touringcar bedrijf is landelijk waarschijnlijk niet erg bekend maar bestaat al sinds 1933. Het verzorgt busvervoer voor bedrijven, organisaties, scholen. Daarnaast zijn er dagtochten, reizen naar kerstmarkten en kerstreizen. Ook biedt het meerdaagse rondreizen aan naar diverse bestemmingen in Europa. Een andere rondreis in Nederland gaat naar de Achterhoek. Er zijn groepsreizen naar Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Kroatië, Hongarije, Roemenië, Polen en Spanje. De busreis naar Ibiza en Mallorca duurt 14 dagen.

Touroperator OAD heeft cruises in het programma waaronder een riviercruise langs de Zeeuwse & Belgische steden. Een last-minute aanbieding was twee lentecruises boeken en een betalen.

Veel meer in trek is een rondreis Nieuw-Zeeland. Het land werd door Abel Tasman ontdekt en werd door hem Stateland genoemd. Naderhand is dit door de Nederlanders veranderd in Nova Zeelandia waarna de Engelsen het uiteindelijk New Zealand genoemd hebben.
Zeeland

Zeeland hotels aan het strand
Luxe hotels Zeeland
Riviercruises