Vebenabos Vlissingen

Vebenabos Vlissingen
Het Vebenabos Vlissingen is een gemoedelijk vakantiepark dat bij Westduin ligt. Het is ongeveer 4 km naar de boulevard van Vlissingen. Het park ligt tussen veel groen aan de voet van de duinen. De 70 vakantiehuisjes zijn particulier bezit en worden veelal verhuurd via bedrijven op het internet.

Spar Vebenabos
Handig is de Spar supermarkt die middenin het Vebenabos ligt. Naar de Jumbo en Lidl supermarkt in Paauwenburg is ongeveer 3 km.

Nollebos Vlissingen
Het Vebenabos is geen bos om eens lekker te wandelen maar meer een park met vakantiehuisjes. Een populair bos in Vlissingen waar wel veel gewandeld wordt is het Nollebos. Dit ligt dichtbij het Vebenabos. Het Nollebos heeft een aantal kreken en ligt achter de duinen. Parkeren kan op meerdere parkeerterreinen.

Manteling Domburg & Oostkapelle
De Manteling is het natuurgebied dat tussen Domburg en Oostkapelle ligt. Men kan over de duinen lopen en door de bossen wandelen.

Oranjezon Vrouwenpolder
Oranjezon is een groot natuurgebied (voor Zeeuwse begrippen) bij Vrouwenpolder en Oostkapelle. Het gebied is vooral bekend door zijn naaktstrand dat tamelijk afgelegen ligt.

Zeeland hotels

Luxe hotels Zeeland
Strandhotels Zeeland
Domburg hotels en appartementen
Zoutelande hotels