Makelaar Middelburg

villawijk middelburg

Middelburg makelaars

Twee bekende makelaardij kantoren in Middelburg zijn Schulting & Partners (Londensekaai) en Sinke Komejan Makelaars (Molenwater). Deze makelaars zijn al jaren in de stad gevestigd. Enkele andere vertrouwde makelaars in Middelburg zijn Ronald Zwolle, De Pagter Vastgoed, Bek makelaarskantoor en Dingemanse. Zwaan Makelaars is onderdeel geworden van Sinke Komejan.

Een paar makelaars buiten Middelburg met een goede reputatie hebben zijn Schinkel de Weerd in Oost-Souburg en M2Makelaars in Vlissingen. Zij bieden ook woningen aan in Middelburg.

Hebben ze goede reviews?
Op het internet staan diverse makelaar kantoren vermeld die vooral actief zijn via het internet. Ze hebben bijna allen een kantoor in de stad. Sommigen hebben nog geen reviews. Als u besluit om zaken te doen met een makelaardij dan is het verstandig om eerst wat reviews te bekijken. Bekende reviewsites zijn Trustpilot en Google reviews. Als u een kamer of een woning zoekt, stuur dan geen tekengeld of commissie vooraf. Bezichtig eerst de ruimte voordat u een overeenkomst aangaat of geld overmaakt.

Walcheren nieuwbouw & woningbouw

Nieuwbouw op Walcheren
Villawijk Mortiere Middelburg
Claverveld Vlissingen
Souburg-Noord nieuwbouw
Edisonpark Vlissingen