Edisonpark Vlissingen

By | 12 januari 2016

Edisonpark Vlissingen Kenniswerf
Het Edisonpark is een bedrijventerrein in Vlissingen dat aan de Sloeweg ligt voor het Kanaal door Walcheren. Het is Er zijn in totaal 45 kavels waarop verschillende types woon-werkvilla’s gebouwd mogen worden. In juni 2018 waren er nog 22 kavels vrij beschikbaar maar er is sindsdien wel wat bijgebouwd.

Edisonpark Vlissingen

De volgende bedrijven zijn gevestigd op Edisonpark Vlissingen:
– Applied Instruments: Dynamoweg 3
– Boddaert: Kabelweg 14
– Budget Radiatoren: Dynamoweg 1
– CoSysS: Kabelweg 12
– Digiteam Vlissingen: Energieweg 15
– Fitness Fitaal: Dynamoweg 10
– Jansma & Dik: Stroomweg 14
– Management Support Zeeland: Kabelweg 5
– Personal Power Plus: Kabelweg 3
– ProHair Kapsalon en Trainingcentrum: Kabelweg 20
– GLB Sardijngeul Beheer: Stroomweg 16
– Scoot-e – Elektrische scooters: Edisonweg 41
– Schoonmaakbedrijf Jansma & Dik: Stroomweg 14
– Vakantiehuis aan Zee: Stroomweg 16
– Zwemschool Zeeland: Stroomweg 22

Edison center

Bedrijven die liever kantoorruimte willen huren kunnen in het Edison Center terecht aan de Edisonweg. Dit gerenoveerde gebouwencomplex stamt uit 1953 en was het hoofdgebouw van voormalig energiebedrijf de PZEM. Alle ruimten beschikken over eigen sanitaire voorzieningen, pantry, databekabeling en isolatieglas. In het Edisoncenter huren thans ongeveer 35 bedrijven kantoorruimte. Het Edisoncenter en park maken samen deel uit van de Kenniswerf Vlissingen.

Hogeschool Vlissingen

Dichtbij (500 meter) is de Hogeschool Vlissingen. Tegenwoordig heet deze hogeschool “University of Applied Sciences”. Het is een kleine hogeschool vergeleken met andere hogescholen in Nederland. Er studeren een paar duizend studenten. Zoek je accommodatie? Er zijn twee grote aanbieders van studentenwoningen: woningstichting Léscaut en Accommodation Portal Vlissingen. Heb je al werk maar zou je toch een HBO studie willen doen? De opleiding Associate Degree is dan wellicht een goede keus. Bij deze korte opleidingen hoef je niet 3 jaar (of langer) te studeren. De opleiding Associate degrees ligt qua niveau tussen MBO en HBO in.

Locatie Edisonpark

Locatie van het park is aan het Kanaal door Walcheren dichtbij de Sloebrug. Binnen een minuut kan men op de autosnelweg A58 zijn. Naar het treinstation van Vlissingen is twee minuten rijden.
Bedrijfsterreinen Vlissingen

Bedrijfsterrein BaskensburgYacht ValleyPoortersweg – Kenniswerf – VrijburgBedrijventerrein SouburgEdison Center

Geef een reactie