Getir

Getir: boodschappen binnen 10 minuten thuisbezorgd

Je kan al tijdenlang boodschappen bestellen bij de grote supermarkten, zoals de Albert Heijn en de Jumbo. Echter zit er dan wel een flinke periode tussen de bestelling en de bezorging. Het kan zijn dat jij juist met spoed betaalde producten in huis wilt halen. Je kan dan op de fiets stappen of gewoon de Getir applicatie even openen. Het bedrijf Getir komt oorspronkelijk uit Turkije en staat ook wel bekend als een zogeheten ‘fitsbezorger’. Het voordeel daarvan is dat jij producten kan bestellen bij Getir en deze binnen 10 minuten al thuisbezorgd krijgt. In het huidige aanbod van Getir staan meer dan 1000 verschillende producten, dus er is keuze genoeg.

Het assortiment van Getir is divers en compleet. Stel jij bent vergeten om een simpel product zoals bouillonblokjes te kopen, dan kan jij de applicatie openen en het alsnog bestellen. De producten die worden getoond in de app zijn ook echt op voorraad, dat geldt voor zowel etenswaren als non-food producten. Getir is momenteel actief in meerdere steden, waaronder Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.
Waarom bestellen bij Getir?

Het afgelopen jaar zijn er meerdere flitsbezorgdiensten actief geworden in Nederland. Getir is misschien voor ons een onbekende naam, maar in Turkije al veel langer actief. Het bedrijf biedt uitkomst wanneer jij met spoed bepaalde producten nodig hebt en jij niet meer naar de supermarkt kan gaan. Het totale aanbod staat zeer overzichtelijk in de gratis applicatie van Getir. Je kan in een handomdraai een keuze maken uit de 1000 producten in de app. Het enige wat jij moet doen is de app downloaden in de App Store of de Google Play Store, de producten selecteren en afrekenen. Vervolgens zal een bezorger van Getir direct voor jou aan de slag gaan. Je kan de bezorger ook live volgen via de app, zodat jij precies weet wanneer jij de bezorger aan de deur kan verwachten. Makkelijker en sneller boodschappen doen is niet mogelijk.

Waar is Getir actief?

De flitsbezorgdienst Getir heeft zijn pijlen pas recent op de Nederlandse markt gericht. Hierdoor zijn er nog slechts enkele steden waar het bedrijf actief is. Je kan gebruikmaken van het dienst in Amsterdam, Amstelveen, Leiden, Rotterdam, Den Haag, Delft, Tilburg en Utrecht. In de komende maanden zal Getir het aantal steden gaan uitbreiden. Enkele concurrenten zijn al een stukje verder en bezorgen ook in Groningen en Deventer. Hoewel het bedrijf pas net begonnen is in Nederland, heeft het wel al veel ervaring. Getir begon namelijk jaren geleden al in Turkije met het aanbieden van flitsbezorgingen.

Bestellen bij Getir

Nadat jij de Getir applicatie op jouw telefoon hebt gezet is het tijd om een bestelling te plaatsen. Je dient allereerst de app te openen en jouw adresgegevens in te vullen. Er zal meteen worden aangegeven of een bezorging in het gebied mogelijk is. Daarna opent een pagina met het volledige assortiment, bestaande uit meer dan 1000 verschillende producten. Naast de bekende supermarktproducten kan de gebruiker bijvoorbeeld ook een mobiele oplader bestellen of andere handige elektronische producten. Er dient wel voor minimaal 10,00 euro aan bestellingen te worden geplaatst. Het is dus niet mogelijk om een bezorger te laten komen voor alleen fles drinken of een zak bolletjes.

Hoe kan ik betalen?

De boodschappen kan jij op verschillende manieren afrekenen op de applicatie van Getir. De bekendste betaalmethode is iDeal, maar ook een creditcard zal worden geaccepteerd. Het gaat dan om een creditcard van VISA, Mastercard of American Express. De boodschappen moeten altijd voorafgaand aan de bezorging te worden afgerekend. Je kan de bezorger ook een fooi geven via de app, wat wel zo handig is.

Hoeveel kost de bezorging?

Het fijne van Getir is dat jij de boodschappen razendsnel in huis hebt. Je bestelling zal binnen 10 minuten worden bezorgd en de gebruiker hoeft geen tijdslot te bepalen of iets dergelijks. Je kan de bestelling via de app in de gaten houden. De bezorgers zijn van 08:00 uur tot 00:00 uur beschikbaar. Je dient bij een bestelling wel nog bezorgkosten te betalen, namelijk een bedrag van 1,80 euro. Echter als jij voor meer dan 20 euro aan bestellingen plaatst, dan is de bezorging helemaal gratis. Let op, er zijn online kortingscodes te vinden. Je kan bijvoorbeeld genieten van 10% korting op jouw eerste bestelling of gratis bezorging.
High Tea Zeeland

review High Tea Middelburg – Fletcher Hotel Arneville
review High Tea Middelburg – Fletcher Hotel centrum/treinstation
review High Tea Vlissingen – Fletcher Hotel Arion boulevard

Winkelen Zeeland

AH XL Vlissingen
Winkelen Middelburg