Rompe Cabeza Vlissingen

By | 26 augustus 2019

salsaband Rompe Cabeza Vlissingen
Er was afgelopen zondag (25 augustus) een salsa party op de Kleine Markt in Vlissingen. Volgens mij werd het evenement voor de eerste keer georganiseerd door Cafe ’t Archief (in samenwerking met dansschool Misalsa?). Het was in ieder geval erg gezellig met live muziek van latin salsa band Rompe Cabeza die 3 optredens gaf van elk 45 minuten. Het was zondag heerlijk strandweer met 30 graden. Veel mensen kwamen dan ook na 16.00 uur langs. Verder waren er 3 workshops te volgen in de merengue, bachata en salsa.

salsa muziek van Rompe Cabeza in Vlissingen
Rompe Cabeza is een Latin Salsa band die in 1993 opgericht werd. De band is erg populair en veelgevraagd op salsa festivals en evenementen. Bekijk hier de Facebook video van Rompe Cabeza op de Kleine Markt.

terras op Kleine Markt Vlissingen
Er zijn komende maand nog een paar salsa party’s. Op iedere koopzondag (vanaf eind september tot mei) wordt er een salsa party gegeven in cafe The Ballroom, Vlissingen. Dit cafe ligt op de Oude Markt, 200 meter van de Kleine Markt. Op 21 september is er een salsa party bij Pier 7 van 15.00 – 18.00 uur.

Accommodatie

Strandhotels Zeeland
Luxe hotels in Zeeland
Bed & Breakfast Zeeland
Domburg hotels en appartementen