Kenau Hasselaarstraat Vlissingen

Op de foto het historische Wooldhuis met links de Kenau Hasselaarstraat en rechts de boulevard. De Kenau Hasselaarstraat loopt parallel met Boulevard Evertsen en Boulevard Bankert. De achteringangen van de appartementengebouwen zijn hier en de prive-parkeerkelders hebben hier hun in- en uitrit. Leveranciers van hotels en de horeca komen laden en lossen.

parkeerterrein Kenau Hasselaarstraat, Vlissingen
Als het mooi weer is dan kan het lastig zijn om een parkeerplaats te vinden op Boulevard Evertsen waar het Badstrand ligt. Beter is om gelijk naar de Kenau Hasselaarstraat te rijden waar op straat geparkeerd mag worden. Aan de straatzijde ligt bovendien een lang gestrekt parkeerterrein waar ook veel auto’s terecht kunnen.

Boulevard gesloten
Van 1 april 2023 t/m 31 oktober 2023 zijn de boulevards in Vlissingen tijdens alle weekenden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer tussen 12.00 en 24.00 uur. De Kenau Hasselaarstraat en het parkeerterrein Spuikom zijn dan de eerste keus om te parkeren als je naar het strand en de boulevard wilt.

kenau hasselaarstraat in  vlissingen
Kenau Hasselaarstraat met links vooraan Hotel Arion. De goedkopere hotelkamers van het hotel zijn aan de Kenau Hasselaarstraat en hebben uitzicht over de stad. De duurdere kamers hebben uitzicht op de boulevard en de Westerschelde.

Appartementen aan de Kenau Hasselaarstraat

Strandveste
Sardijntoren
– Gulden Stroom
De Nolle
Deurloo, Ganuenta, Nehalennia
Belvedere
Appartementen naast Belvedere
Residence Plaza
Residence Admiraal Tromp