Kasteel Westhove

By | 23 november 2015

kasteel westhove in domburg zeeland
Kasteel Westhove is een echt kasteel met torens en een slotgracht even buiten Domburg. Het stamt uit de Middeleeuwen maar is grondig verbouwt in 2004 tot een Stayokay hostel. Het ligt ongeveer 1,5km van het centrum van Domburg. De duinen en het strand liggen dichtbij (700m).

kasteel westhove domburg terras
Het kasteel heeft een fijn terras aan de achterzijde. Drankjes koopt men aan de bar in het kasteel.

Domburg hostel – kasteel Westhove

kasteel westhove hostel
Stayokay is een hostelketen met 29 hostels in Nederland. In Kasteel Westhove zijn slaapzalen (gemengd/niet-gemengd), 2 tweepersoonskamers, 7 vierpersoonskamers en 8 familiekamers voor zes of meer personen. De kamers hebben eigen sanitair. Een aantal kamers hebben voorzieningen voor mindervaliden. Ontbijt en beddengoed is inbegrepen in de overnachting. Mensen moeten hen eigen bed opmaken. Voor handdoeken moet apart betaald worden. Er is gratis Wifi en geen leeftijdsgrens. Een tweepersoonskamer inclusief ontbijt behoort tot de laagste prijzen in Domburg. Het kasteel is populair bij gezinnen met kinderen en bij toeristen die per fiets rondreizen.

De Manteling

Kasteel Westhove ligt in natuurgebied De Manteling dat tussen Oostkapelle en Domburg ligt. De Manteling is een park met bos en duinen. Naast het kasteel ligt natuurmuseum Terra Maris. Naar het centrum van Domburg is bijna 1,5 km. Je kunt ook een wat langere route wandelen door het park en over de duinen (of strand).

vakantie Zeeland

Appartement Domburg vakantie
Appartementen Middelburg
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland