Kasteel Westhove Domburg

kasteel westhove in domburg zeeland
Kasteel Westhove is een echt kasteel met torens en een slotgracht even buiten Domburg. Het stamt uit de Middeleeuwen maar is grondig verbouwt in 2004 tot een Stayokay hostel. Het ligt ongeveer 1,5km van het centrum van Domburg. De duinen en het strand liggen dichtbij (700m). Zoek je een bijzondere overnachting Domburg dan is slapen in Kasteel Westhove een prima keus.

kasteel westhove domburg tuin met haagjes

terras van kasteel Westhove
Het kasteel heeft een fijn terras aan de achterzijde dat op het zuiden ligt. Drankjes koopt men aan de bar in het kasteel. Voor het gebouw ligt een parkeerterrein met een laadpaal elektrische auto’s. De bus stopt op 200 meter van het kasteel. Lijn 52 rijdt van Middelburg station via Oostkapelle naar Domburg.

Domburg hostel – kasteel Westhove

kasteel westhove hostel
Stayokay is een hostelketen met 29 hostels in Nederland. In Kasteel Westhove zijn 2-persoonskamers, 4-persoonskamers en kamers voor 6 personen. De slaapzalen lijken verdwenen te zijn. De kamers hebben eigen sanitair. Een aantal kamers hebben voorzieningen voor mindervaliden. Ontbijt en beddengoed is inbegrepen in de overnachting. Er is gratis Wifi, fietsverhuur en geen leeftijdsgrens. Een tweepersoonskamer inclusief ontbijt behoort tot de laagste prijzen in Domburg. Het kasteel is populair bij gezinnen met kinderen en bij toeristen die per fiets rondreizen. – Bekijk kamers in Kasteel Westhove – hostel Domburg

De Manteling

De Manteling natuurgebied bij Westhove
Kasteel Westhove ligt in natuurgebied De Manteling dat tussen Oostkapelle en Domburg ligt. De Manteling is een park met bos en duinen. Naast het kasteel ligt natuurmuseum Terra Maris. Naar het centrum van Domburg is bijna 1,5 km. Je kunt ook een wat langere route wandelen door het park en over de duinen (of strand). Honden zijn niet toegestaan in hostel Domburg.

vakantie Zeeland & bijzonder overnachten

Meer bijzondere overnachtingen staan op de pagina Bijzonder overnachten Zeeland. In Vlissingen kan men slapen op een voormalig veerboot, gevangentoren, watertoren en kerk. In Zoutelande staat het bijzondere hotel Tien Torens in de duinen en in Middelburg kan men overnachten in een stadspoort. Andere originele overnachtingen zijn slapen op de boerderij, in een dijksuite of tiny house of glamping.
Goedkope hotels Vlissingen (met slaapzaal bedden)
Appartement Domburg vakantie
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland