Intocht Sinterklaas Oost-Souburg 2021

By | 15 november 2021


Afgelopen zaterdag 13 november 2021 was het zover: Sinterklaas was weer terug in Oost-Souburg. Niet met de vertrouwde boot want een menigte op elkaar zou in deze coronatijd te onveilig zijn. Daarom werd besloten om direct met de doorgaande tocht te beginnen door het dorp. In 2020 was er geen Sinterklaasoptocht.


De goede bedoelingen ten spijt, er ontstond best wel een gezellige drukte bij de Karolingenburght. Sint zou 15.30 uur vertrekken maar het werd een kwartier later. Aangelokt door de wagen met de DJ kwamen steeds meer mensen met hun kroost dichterbij. Ook het paard van sinterklaas stond hier gereed. In Vlissingen werd Sinterklaas ontvangen op het Bellamypark en dit gedeelte was afgezet. Je kon daar alleen terecht met een QR code. De Sinterklaasoptocht zelf door de binnenstad van Vlissingen was te zien voor iedereen. Ook in Souburg was geen QR code nodig omdat het enkel een tocht zou zijn.


De optocht zet zich in beweging richting Oranjeplein. Hierna sloeg de tocht direct linksaf de Paspoortstraat in richting Kanaalstraat. Een half uur later kwam de optocht langs ons huis dus ze hadden een flinke wandeling gemaakt. De kinderen waren opgetogen, al met al was het een geslaagde dag!

Kerst

Vlissingen Wonderstroom
Middelburg Winterstad 2019
Kerstmarkt Goes 2019