Middelburg Winterstad 2021

By | 21 november 2021


Middelburg Winterstad 2021 zal worden gehouden van 1 december 2021 tot 20 januari 2022. Tenminste als de coronacrisis geen roet in het eten gaat gooien. De winterterrassen bij het Marktcafé waren al opgebouwd op 9 november. Bij een bezoek aan een van de blokhutten of wintertent moet men een QR-code kunnen overleggen.


De wintertent op het Tympaanplein werd tijdens ons bezoek aan de binnenstad van Middelburg net opgebouwd. In de wintertent zijn verschillende terrassen van de cafés aan het Tympaanplein. Het terras bij SeventySeven is altijd in de retro stijl en ziet er gaaf uit. We zijn nog niet binnen geweest maar wel benieuwd hoe het er uit ziet en of het druk is. Volgens de ING zijn pinbetalingen bij de horeca behoorlijk teruggelopen (20%) nadat een QR-code verplicht is gesteld voor binnen en buitenterrassen.


Op de Pottenmarkt staat een flinke blokhut met grote ramen. Ook Café de Zaak heeft een blokhut geplaatst. Op Plein 40 stond op dat moment niets. Het Winter Bierfestival zal gehouden worden op vrijdag 13 en zaterdag 14 december op het Damplein. De ijsbaan is te vinden op de Markt van 29 november tot 20 januari.

Middelburg stedentrip

Middelburg Winterstad 2019
Bed & Breakfast in historisch Middelburg
Hotel The Roosevelt (4-sterren hotel op 100 meter van de Markt)
Luxe hotels Zeeland