Zeelandhallen

Zeelandhallen Goes
De Zeelandhallen is een evenementencomplex dat aan de rand van Goes ligt. Het bestaat uit 3 hallen met een totaal oppervlak van 15.000 m2. Er worden regelmatig beurzen en congressen georganiseerd. Een bekend evenement is de snuffelmarkt die een aantal keren per jaar wordt gehouden. Op 21 oktober 2021 is er het muziekevenement Hollandse Toppers.


In de Zeelandhallen zijn tevens de DaVinci bioscoop en een bowlingbaan gevestigd. Er is een grote parkeerplaats zodat parkeren geen probleem is. De kermis in Goes van 2021 werd op dit parkeerterrein gehouden vanwege corona. In het complex is een restaurant aanwezig. De Fastfood Boulevard ligt op 1,5 km afstand en naar het centrum is 2km.

Bereikbaarheid
De hallen zijn gemakkelijk te bereiken met de auto. Het adres is Da Vinciplein. Bij de bioscoop ontvangt men een gratis uitrijkaart. Er is echter geen lijnbus. Soms is er wel een pendelbus als er een evenement is. Lopen vanaf het treinstation duurt 20 minuten. Een ritje met de taxi vanaf het station kost zo’n 12 euro.

Coronaprik & testen
Tijdens de coronacrisis kan men zich laten testen en vaccineren in de Zeelandhallen. Tegenwoordig is een afspraak vaak niet meer nodig. De Zeelandhallen is een van die plekken waar je terecht kan voor een coronaprik zonder afspraak.

GGD & asielzoekers
Ook wordt een hal soms gebruikt voor de opvang van asielzoekers. In 2015/2016 werden Syrische asielzoekers opgevangen. Het COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers) heeft in augustus 2021 een nieuw verzoek ingediend bij de Zeelandhallen om 320 (Afghaanse) asielzoekers op te vangen.

Tags: Zeelandhallen Goes, Grote kade en Kleine Kade Goes, Beestenmarkt, winkelen in Kolveniershof, kerstmarkt Goes, Hotels met laadpaal elektrische auto, design hotels Zeeland