Hotels met laadpaal

Van der Valk Hotel Middelburg (1187 reviews, 8.9) ligt aan de rand van de stad dichtbij de snelweg A58. Op het eigen terrein staat een standaard laadpaal + een snellader. Even voor het hotel ligt een Tesla laadstation met 8 superchargers. Een andere snellader staat op het parkeerterrein van McDonalds (1,5 km). Van der Valk is laatst uitgebreid met een nieuwe vleugel en biedt luxe kamers met veel ruimte. Huisdieren zijn niet toegestaan.

van der valkmiddelburg laadpaal en snellader
– Comfortkamer 45 m2 en een Superior kamer 50 m2.
– Suite met prive sauna en bubbelbad (60 m2)
– Bruidssuite (60 m2)
– Familiekamer met aparte slaapkamer

tesla chargers vlissingen arion hotel
Hotel Arion in Vlissingen heeft aan de achterkant van het hotel een Tesla oplader en oplaadpunten voor elektrische auto’s. Op 350 meter staan bovendien 3 laadpalen op parkeerplaats Spuikom en op 1 km bevindt zich de parking bij het Badstrand waar ook 3 laadpalen staan. Hotel Arion is een populair 4-sterren hotel op de boulevard van Vlissingen (2.645 reviews, 8,3 gemiddeld). Faciliteiten zijn 2 restaurants, bar en een groot terras met uitzicht op zee en strand. Huisdieren zijn toegestaan.

Kaap West Hotel Westkapelle
Kaap West is een 4-sterren hotel in Westkapelle dat in 2020 werd geopend. In korte tijd kreeg het 2000 reviews (8.5 gemiddeld). Het ligt 400 meter van het strand en naar het centrum van het dorp is 1,5 km. Faciliteiten zijn een restaurant en zonneterras. Huisdieren zijn toegestaan. De laadpaal elektrische auto staat naast het terras. Hier zijn ook oplaadpunten voor elektrische fietsen.
– Budget tweepersoonskamer
– Suite
– Deluxe Suite
– Suite met 2 Slaapkamers
– Suite met 3 Slaapkamers
– Suite met sauna


Beach Hotel Zoutelande (3023 reviews, 8.2) ligt achter het duin dichtbij het strand. Het hotel biedt 68 comfortabele hotelkamers met balkon of terras. Hotel faciliteiten zijn een restaurant, bar, tuin, massagebehandelingen en een laadpaal voor elektrische auto’s. Keuze uit Superior Kamer, Deluxe Kamer en Junior Suites. Huisdieren zijn toegestaan.

laadpaal Hotel Zuiderduin Westkapelle
De laadpaal elektrische auto’s staat naast de ingang van Fletcher Zuiderduin Beachhotel (2055 reviews, 7.8) in Westkapelle. Het 4-sterren hotel heeft een rustige ligging op een paar honderd meter van het strand. Faciliteiten zijn een grote tuin met buitenzwembad en Beachclub Zuiderduin op het strand. Huisdieren zijn niet toegestaan.

laadpalen bij Zeeuws Licht Dishoek
Zeeuws Licht in Dishoek werd in 2021 geopend en bestaat uit deluxe kamers, suites met 1/2 slaapkamers en appartementen. De duinovergang naar het strand ligt op 500 meter. Op de parkeerplaats van het hotel staan 2 oplaadpalen voor elektrische auto’s. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan.

oplaadpunt elektrische auto Tulip Hotel Westduin
Het Strandhotel Westduin (1960 reviews, 7.9) ligt direct achter de duinen. De afstand naar Vlissingen is ongeveer 5 km. Het hotel telt slechts een verdieping. Faciliteiten zijn een binnenzwembad, restaurant, bar en tuin met terras. Gasten hoeven alleen het duin over te wandelen om op het mooie zandstrand te komen. Er zijn 2 strandpaviljoens: Piet Hein en iets verderop Kon-Tiki Beach. Huisdieren zijn niet toegestaan in Strandhotel Westduin.


Rijksmonument Hotel de Sprenck (2029 reviews, 9.0) dateert uit 1904 en en heeft een mooie ligging aan een gracht in Middelburg. Het monumentale boutique hotel is geheel gerenoveerd en telt 24 kamers. De afstand naar het centrum is 1 km. Op het eigen terrein staat een laadpaal voor elektrische auto’s.

Meer hotels met een laadpaal

Aparthotel Bommeljé Domburg (1468 reviews, 8.0)
Cityhotel Wood Middelburg (359 reviews, 8.6)
laadpaal Domburg.