Fietsenwinkel Vlissingen

By | 14 januari 2016

[one_half]fietsen in centrum Vlissingen[/one_half]
[one_half_last]Jeremiasse
Jeremiasse heeft twee zaken in Goes en Vlissingen. De fietswinkel in Vlissingen is gevestigd in het voormalig pand van Meyer Motors in de wijk Pauwenburg. In de grote showroom staan fietsen van allerlei merknamen en types waaronder toerfietsen en elektrische fietsen. Tevens wordt er fitness apparatuur verkocht zoals loopbanden, crosstrainers en halterbanken. Adres is Troelstraweg 364, Vlissingen [/one_half_last]

[one_half]omafiets kopen[/one_half]
[one_half_last]Roose Tweewielers
De fietsenwinkel van Roose bestaat al zeer geruime tijd in de Badhuisstraat 19. Er zijn vele nieuwe fietsen te koop in diverse types. Op de eerste verdieping staan sterk afgeprijsde modellen. Andere services zijn reparaties, onderdelen en de verkoop van tweedehands fietsen.
[/one_half_last]
Harm’s RijwielCentrale
De RijwielCentrale is een fietsenwinkel die al tijden in hetzelfde pand is gevestigd. De winkel is merkdealer van vele fietsmerken zoals TREK, Batavus, Gazelle en Union. Adres: Koudekerkseweg 51-53, Vlissingen.

Rijwielshop Station
De rijwielstalling op het treinstation van Vlissingen verhuurt niet alleen fietsen. Ze verkopen ook tweedehands fietsen. In hen collectie zitten fietsen van Batavus, Sparta, Pointer en Avancer.

Halfords
Halfords zat op het Scheldeplein in Vlissingen centrum. Omdat de keten failliet ging is de zaak op het moment gesloten.

Fietsenwinkel Melse
Fietsspeciaalzaak in het centrum van Oost-Souburg. Flinke showroom met de meest uiteenlopende modellen van nieuw- en gebruikte fietsen. Adres: Kanaalstraat 75, Oost-Souburg.

’t Winkeltje
Kleine fietsenwinkel in Oost-Souburg. In het dorp bekend om zijn lage prijzen met goede service. Adres: Vlissingsestraat 69, Oost-Souburg

Melse Tweewielers
De rijwielhandel was gevestigd naast fietsenwinkel ’t Winkeltje maar is verhuisd naar de Kanaalstraat.

Rijwielhandel Boone
Relatief nieuwe fietsenwinkel die in de Buteuxstraat 45, Oost-Souburg is gevestigd. Dealer van van Gazelle, Bikkel,BSP en Pointer fietsen.

Stedentrip Vlissingen

Goedkope hotels Vlissingen
Hotels aan zee
Hotels boulevard Vlissingen
Restaurants Vlissingen
Geef een reactie