Zondag zomer boulevardmarkt

zondag zomer boulevardmarkt vlissingen 2018
De Zondag Zomer Boulevardmarkt Vlissingen vond plaats op 12 augustus 2018 van 9.30 tot 17.00 uur. Er waren redelijk wat mensen op de been zonder nu echt van topdrukte spreken. Dit kwam wellicht door het mooie weer. Met 25 graden en een leuk zonnetje was het niet verkeerd om op het strand te liggen. Het weerbericht op Zeelandnet gaf deze dag een 5 als weercijfer en dat verbaasde mij behoorlijk. De regen zou pas ’s avonds laat vallen? Hoe dan ook het was gezellig op de boulevardmarkt. Zoals gewoonlijk was er kleding, eten en accessoires te koop.

boulevard markt zondag 12 augustus 2018
Op de boulevard worden regelmatig markten gehouden zoals de Pinkstermarkt en de Paasmarkt. De markten op de boulevard zijn bijna altijd op zondag. . De Midzomernachtmarkt was op vrijdag van 20.00 – 01.00 uur en werd afgesloten met vuurwerk.

Markt Vlissingen centrum

De gewone weekmarkt in Vlissingen is iedere vrijdag in de Spuistraat. Een keer per jaar is er de Ruytermarkt Jaarmarkt (mei) die in de binnenstad wordt gehouden. De grootste rommelmarkt van Vlissingen is op Koningsdag in de Walstraat, Scheldeplein en Lange Zelke. Op het Bellamypark is van juni t/m september een Promo Markt.
Weekendje Zeeland

Strandhotels in Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Zoutelande hotels
Domburg hotels
Vlissingen hotels boulevard