Camping Renesse

By | 15 november 2015

Camping de Brem

Vier sterren camping met buitenzwembad, kinderbad, restaurant, cafetaria, speeltuin, kindertheater en recreatieruimte. Het is ongeveer 1km naar het strand. Op Camping de Brem zijn kampeerplaatsen en bungalowtenten, chalets (170 reviews, 8.1) en vrijstaande bungalows te huur.

Camping Julianahoeve
Familiecamping niet ver van het strand van Renesse. Een flink deel van Camping Julianahoeve bestaat uit jaarplaatsen. Julianahoeve is ook aangesloten bij campingorganisatie Ardoer: er is dezelfde keuze kampeerplaatsen als bij Camping De Wijde Blick.

Camping Duinhoeve
Familiecamping in Renesse onder aan de duinen. Naar het strand is enkele minuten lopen. Duinhoeve heeft Kampeerplaatsen (elektra, tot 90m2), Kampeerplaatsen Plus (eletra, water, tv tot 90m2) en Comfortplaatsen (tot 120m2). Er is een supermarkt, restaurant en snackbar.

Camping de Oase
Familiecamping met hoge reviews op het internet. Behalve kampeerplaatsen kunnen er ook luxe chalets, appartementen chalets, luxe stacaravans en kampeerboerderijtjes gehuurd worden. Op Oase is een recreatieteam, er zijn speel- en sportvelden en er is een campingwinkel.

Camping International
Familiecamping gelegen onderaan de duinen op nog geen 300m van het strand. Het is ongeveer 15 minuten lopen naar het centrum. Standaard Plus kampeerplaatsen (kabel tv,water en afvoer), houten kampeerbungalows en stacaravans te huur. In de zomermaanden wordt er voor het hele gezin een programma gepresenteerd door de recreatiemedewerkers.

Camping Seel
Rustige familiecamping op nog geen 100m van het strand. Er is een recreatiezaal, schommels en een zandbak. In de zomermaanden worden er evenementen georganiseerd.

Camping Laone 37
Laone is een kleine familiecamping op 300m van het strand en 1km van het centrum van Renesse.

Jongerencampings
Er zijn drie jongerencampings in Renesse. Men kan zowel de eigen tent meenemen of een tent huren.

Camping De Wijde Blick
Gezinscamping in Renesse met 230 toeristische plaatsen en goede reviews op het internet. Er zijn Comfort plaatsen (90-100m2), Comfortplus plaatsen (12om2) met prive sanitair en Natuurkampeerplaatsen (50m2) voor kleinere tenten. Er worden ook chalets, kampeerbungalows, >hotelchalets en trekkershutten verhuurd. In schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig.

Vakantiehuisjes & vakantiepark

Kustpark Klein Poelland (352 reviews, 7.3)
Vakantiepark Schouwen (316 reviews, 7.4)
Vakantiepark De Soeten Haert (264 reviews, 7.2)
Vakantiewoningen de Schelp (210 reviews, 9.0)
De Waterlelie (96 reviews, 8.6)
Hotels Zeeland met familiekamers & vakantiehuisjes

Hotels met familiekamers
Vakantiehuisjes
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Vlissingen hotels
Dishoek hotels
Domburg hotelsGeef een reactie