Parkeren Zoutelande

By | 26 november 2015

parkeerterrein Westkapelseweg
parkeren zoutelande-westkapelseweg

Een groot parkeerterrein is aan de Westkapelseweg gelegen achter de sportvelden/tennisbaan. Het ligt aan de N288 naast de duinen tussen vakantiepark het Kustlicht en het centrum van Zoutelande. Het is 500 meter lopen naar het Willibrordusplein (met de kerk) en de Langstraat (terrasjes). Duinovergang De Hoge Hilt is direct naast de parkeerplaats. Bij de duinovergang is strandpaviljoen de Branding.

de Duinweg
parkeerplaatsen aan de de duinweg

Parkeren Zoutelande
Straten die langs het duin/strand lopen zijn de Westkapelseweg en de Duinweg.

Parkeren Zoutelande aan Wulkpad
Dit is een algemeen parkeerterrein tussen het Wulkpad en het Schelppad. De parkeerplaats is schuin tegenover Hotel Tien Torens (100m). Via de Duinweg is het 200 meter lopen naar de zeedijk.

Parkeer app
De gemeente Veere heeft een handige parkeer app laten maken voor bezoekers en inwoners. In de app krijgt men een totaaloverzicht van waar men kan parkeren. Ook krijgt men extra informatie zoals wat de kosten zijn en of er een toilet aanwezig is. De app geeft bovendien een waarschuwing als de parkeertijd bijna op is. Ook laat de parkeer app zien hoe je terug moet lopen naar de auto. Zoutelande behoort tot de gemeente Veere.

Zeeland hotels

Dishoek hotels
Domburg hotels
Vlissingen hotels en appartementen