Strand Zoutelande

strand van Zoutelande, Zeeland

Strand Zoutelande
De stranden van Zoutelande zijn breed en lopen langzaam af in zee. Ze zijn ideaal voor kleine kinderen die op het strand kunnen spelen. Er zijn verscheidene strandpaviljoenen. Het is mogelijk om over het strand of op de duinen naar andere badplaatsen te wandelen zoals Dishoek, Westkapelle of Vlissingen.

strandpaviljoen Riviera in Zoutelande

Strandpaviljoen de Zeeuwse Riviera ligt op een breed stuk strand met daarachter hoge duinen. Duinhotel Zomerlust en Best Beach Hotel bevinden zich direct achter deze duinen.

De Branding in Zoutelande

Strandpaviljoen de Branding ligt aan de rand van Zoutelande. Van het strandpaviljoen is het een klein stukje lopen naar Duinhotel Haga en Hotel de Distel.

strand van zoutelande

brede zandstrand van zoutelande zeeland

Het strand van Zoutelande op een zonnige dag in maart. In het voorseizoen is het erg rustig en lenen de stranden zich prima voor een mooie strandwandeling. De strandpaviljoens zijn in de wintermaanden en het voorseizoen doordeweeks meestal wel gesloten. De dorpen echter liggen achter de duinen zodat een restaurant of cafe nooit ver weg is. Als men de auto op een parkeerplaats zet kan de terugreis plaats vinden met de openbare bus.

Zoutelande hotels

Hotel Tien Torens
Beach Hotel Zoutelande (modern hotel achter de duinen)
Hotel de Distel (in centrum, direct achter de dijk)
Duinhotel Zomerlust Zoutelande
Fletcher Beachhotel Zuiderduin (met zwembad in tuin)
Domburg hotels en appartementen

vakantie Zeeland

Op Walcheren is een ruim aanbod van accommodaties te vinden. Wordt het een hotel op de boulevard van Vlissingen, het strandhotel Golden Tulip Westduin achter de duinen of een luxe kamer in het Van der Valk Hotel in Middelburg? In Domburg liggen de meeste hotels en appartementen binnen 400 meter van het strand.
Vlissingen hotels boulevard
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Bed & Breakfast
Dishoek hotels en villapark
Domburg hotels en appartementen