Hotel Tien Torens Zoutelande

tien torens zoutelande met terras
Duinhotel Tien Torens ligt letterlijk in de duinen van Zoutelande. Het is 300 meter lopen naar het centrum. Vooraf was er heel wat papierwerk nodig om toestemming te krijgen van Waterschap Scheldestromen. Bouwen in de duinen mag slechts bij uitzondering. Kijk hier of Duinhotel Tien Torens beschikbaar is voor een overnachting.

Tien Torens bestaat uit 10 luxe appartementen met een verschillende grootte. Het kleinste appartement is 47 m2 en het penthouse heeft een oppervlak van 221 m2. De appartementen zijn verkocht aan particuliere kopers. De verhuur wordt gedaan door Aparthotel Bommelje in Domburg.

Hotel Tien Torens is duurzaam gebouwd. De energie komt van zonnepanelen. Het helmgras en zand zullen het gebouw een goede isolatie geven tegen de natuurlijke elementen. Een aantal appartementen heeft uitzicht op zee. Het mooie zandstrand is te bereiken via een korte wandeling door de duinen. Degenen die slechter ter been zijn kunnen ook via een weg naar het strand lopen. Een attractie dichtbij is een museumbunker uit de Tweede Wereldoorlog.

Wat is het mooiste gebouw van Zeeland?

Wat is het mooiste gebouw van Zeeland? Met 38% van de stemmen werd in mei 2018 voor Hotel Tien Torens gekozen. Het opmerkelijke hotel doet bijna iedereen wel even stilstaan wanneer men het voor de eerste keer ontmoet. De architect komt uit Zeeland.

duinhotel tien torens zoutelande
Het duinpad loopt langs Hotel Tien Torens.

luxe appartementen Zoutelande
Het gebouw gezien vanaf de straatkant

Strandhotels

Beach Hotel Zoutelande (modern hotel achter de duinen)
Hotel de Distel (in centrum, direct achter de dijk)
Duinhotel Zomerlust Zoutelande
Fletcher Beachhotel Zuiderduin (met zwembad in tuin)
Bijzonder overnachten Vlissingen, Renesse & Zeeland
Domburg hotels en appartementen
Appartementen Torremolinos aan zee