Parkeren Middelburg

By | 1 december 2015

parkeren Middelburg

parkeren Middelburg in de Geere Kelder

Geere Kelder (bij A&H XL)
Parkeergarage de Geere Kelder is in het centrum van Middelburg. Het adres is de Beenhouwerssingel. De Geere Kelder is het hele jaar open; 24 uur per dag en 7 dagen per week. Betaald parkeren is van kracht van maandag tot en met zaterdag (8.00 – 20.00). Parkeertarief is €1,20/uur met een onbeperkte duur. Naast de parkeergarage is de Agrimarkt; 200 meter verderop is de A&H XL. Afstand naar de Markt is 5-10 minuten lopen.

kousteensedijk-middelburg

Parkeergarage Kousteensedijk
De parkeergarage aan de Kousteensedijk is erg makkelijk te bereiken. Als men op de Schroeweg het centrum van Middelburg binnenrijdt via de brug, dan draait men gelijk rechtsaf (Het Groene Woud/Blauwedijk). Nog geen 100meter verderop is de parkeergarage linksaf. Het is 10 minuten lopen naar de Markt, winkelstraten en treinstation. Prijs parkeren per uur is €1,20 met een onbeperkte duur.

Damplein in Middelburg naast de abdij

Damplein (hartje centrum)
Het Damplein bestaat grotendeels uit parkeerplaatsen. Op het plein zijn diverse cafe’s met terrassen. Het plein is in het historische centrum achter de abdij. Hoofd winkelstraat de Lange Delft start vanaf het Damplein. In 7 minuten loopt men naar de Markt. Het tarief is €2.00/uur met een limiet van 4 uur.

parkeerterrein Hof van Tange

Hof van Tange
Iets verderop is de ruime parkeerplaats op het Hof van Tange. Het adres is de Looierssingel. De parkeerplaats heeft 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s. Het parkeerterrein staat achter de Kloveniersdoelen (Cinema Middelburg). Het is 10 minuten lopen naar de Markt en 5 minuten naar de A&H XL. Prijs parkeren per uur is €1,20 met een maximale duur van 1 dag.

parkeergarage Achter de Houttuinen
De parkeergarage is onder het winkelcentrum Achter de Houttuinen met Aldi, Bristol en speciaalzaak. Het is 150 meter van parkeerplaats het Hof van Tange en nog geen 10 minuten lopen van de Markt.

parkeren Middelburg bij de AH
Albert Heyn heeft een grote vestiging aan de Pottenbakkerssingel naast het Hof van Tange. Bij het kopen van boodschappen krijgt men parkeergeld terug.

Plein 40
Dit was een kleine parkeerplaats met een beperkt aantal plaatsen naast de Markt, de terrasjes en de winkelstraten. Het plein is echter verbouwd en de parkeerplaatsen zijn verdwenen. De fietsen stalling is flink uitgebreid en er zijn een paar terrassen bij gekomen.

parkeren Middelburg op straat & gratis parkeren
Het normale tarief van parkeren op straat is €1.70-€2.00 met een limiet van 2 uur. Op zon- en nationale feestdagen kan iedereen in heel Middelburg gratis parkeren.Geef een reactie