Hobbywinkel en hengelsport

By | 23 januari 2016

[one_half]hobbywinkel over breien en haken[/one_half]
[one_half_last]wolwinkel & naaimachines
Breiboetiek Ajour is gevestigd aan de Singel 3 in Vlissingen. De Sierspeld heeft een hobbywinkel aan de Kanaalstraat 31 in Oost-Souburg. De Sierspeld heeft veel ervaring met naaimachines, lockmachines en handwerken. [/one_half_last]

stoffenwinkel
La Vaca Kreatief verkoopt alles voor de doe-het-zelver op textielgebied: stoffen, quilting, naaimachines, haken, breien en fournituren. Adres is Herenstraat 4-6, Middelburg. Roos en Arends is een winkel gespecialiseerd in wol en handwerken. Adres is Zusterstraat 17, Middelburg.

stoffen markt
Op de Markt in Middelburg zijn allerlei modestoffen, bruidstoffen, voering- en interieurstoffen te koop. De weekmarkt wordt iedere donderdag gehouden.

Pipoos
Pipoos is een winkelketen voor hobbymaterialen. Ze verkopen 10.000 artikelen in meer dan 40 creatieve hobby’s. Pipoos heeft heeft geen vestiging in Vlissingen. Er is wel een winkel in de Lange Delft 119 te Middelburg.

Stichting Zeeuwse Modelbouw Hobbyisten
Ze zijn gevestigd in de voormalig slijterij in de parkeerkelder van de Albert Heijn supermarkt
Pottebakkerssingel 2, Midddelburg

Hengelsport Vereniging
Hengelsport Vereniging Vlissingen (HV Vlissingen) is een hengelclub met 650 leden. De club organiseert zo’n 28 wedstrijden per jaar op Walcheren. Ook doet ze landelijk mee en houdt ze ieder jaar een bootwedstrijd. Een lidmaatschap met vispas kost €33; jeugdleden betalen €6-€13. Aanmelden kan alleen online via hsvlissingen.nl

hengelsportwinkel Vlissingen
JanPeter Hengelsport is gevestigd in de Scheldestraat 33, Vlissingen. JanPeter verkoopt hengels, hengelsportaccessoires, kunstaas en vissport benodigdheden.

hengelsportwinkel Middelburg & Westkapelle
De BD Store (Brammetje Dump) is gevestigd aan Achter de Houttuinen 34 in Middelburg. De winkel is gespecialiseerd in outdoor artikelen. BD store verkoopt ook allerlei materiaal voor de hengelsport zoals hengels, hengelsets, molens, kunstaas en viskisten.
Melis Westkapelle hengelsport heeft een uitgebreid assortiment hengels en molens. Adres is Zuidstraat 59, Westkapelle.

Winkels in Vlissingen
Walstraat VlissingenGeef een reactie