Cuisine Machine 2018

By | 21 mei 2018

Cuisine Machine 2018 Vlissingen
Het afgelopen weekend vond alweer de vierde editie plaats van Cuisine Machine in Vlissingen. Het foodtruckfestival duurt dit jaar 4 dagen. Vandaag – Tweede Pinksterdag – is de laatste dag om te komen kijken. Zowel binnen in de voormalig machinefabriek als buiten staan tafels met bankjes opgesteld. Er zijn enkele tientallen foodtrucks aanwezig. De entree is gratis. Men betaalt de drankjes met munten en het eten met cash geld.

cuisine machine op tweede pinksterdag
Vooral zondag was het erg druk. Op Eerste Pinksterdag is er ook de Pinkstermarkt op de boulevard van Vlissingen. Tezamen met het mooie weer zorgde dit voor een gezellige drukte. Ook op Tweede Pinksterdag was het prima weer om Cuisine Machine te bezoeken. We hadden nog een paar muntjes over van gisteren en liepen een laatste keer een rondje over het terrein.


Het viel niet mee om buiten een zitplaats te vinden. Vooral bij het hoofdpodium was dit lastig. Wij konden terecht bij het tweede podium waar juist een optreden plaats vond met country music.

BBQ op festival terrein
De BBQ weet altijd genoeg liefhebbers te trekken. De poffertjeskraam en de suikerspin kraam deden goede zaken. Cuisine Machine 2018 telde dit jaar 40 foodtrucks dus er was keus genoeg. Vistruck VLI-25 en Toko San (Javaans eten) kwamen uit Vlissingen. Verder waren er o.a Hindoestaanse broodjes, hamburgers, vegan burgers, pizza, Thai cuisine, Oost-Europese deegrolletjes, vissoep en krabbenpoten te koop.
tags: horeca, Cuisine Machine, Vlissingen, BBQ, kraampjes