Vanguard Moto Guzzi V8

By | 17 mei 2018

Vanguard Moto Guzzi V8 in Middelburg
Er stond vandaag een bijzondere motor naast de deur van de Bos Men Shop in Midddelburg. Het bleek een Vanguard Moto Guzzi V8 te zijn. Vanguard is een Nederlands modemerk voor stoere mannen. De motor op de foto staat ook op de homepage van hun website. Een Duitse designer kreeg de opdracht om een speciaal design te maken van een Moto Guzzi. Het motorbedrijf Numbnut Motorcycles uit Amsterdam heeft vervolgens in 2016 een custom motor gebouwd.

Vanguard Moto Guzzi V 8
Als basis werd een andere zware motor gebruikt: de Moto Guzzi California 1400 Eldorado. Dit is een cruiser die voor het eerst verscheen in 1972. Deze motor werd bijna geheel gestript. De blikvanger van de Vanguard is de bijzondere kuip die tot de grond doorloopt. Iemand in de winkelstraat vroeg zich af hoe de motor zou rijden? De zitpositie van de Vanguard Moto Guzzi V8 is laag: de rijder ligt bijna op de motorfiets met zijn benen naar achteren.

de kuip van de Moto Guzzi V8 Vanguard
Wil jij ook de motor bekijken? De motor was te zien bij Bos Men Shop op de hoek van de Lange Delft en de Markt in Middelburg. Op 19 mei was er een speciale promotie in de winkel om het stoere merk Vanguard meer bekendheid te geven. Er was zelfs een modieuze kapper aanwezig en een koffie barista.