Kerst Middelburg

By | 14 december 2015

Kerstmarkt Middelburg

De kerstmarkt in Middelburg wordt gehouden van 20 december tot 29 december op het pleintje achter het stadhuis op de Markt. Er staan kraampjes met kerstartikelen en er is wat wintereten en drinken te koop.

Ijsbaan in Middelburg

De ijsbaan ligt traditiegetrouw voor het stadhuis op de Markt 30 november 2017 tot en met 15 januari 2018. De ijsbaan is 7 dagen per week open tot 22.00 uur. Doordeweeks gaat de baan open om 15.00 uur, op woensdag om 12.00 uur en in het weekend om 12.00 uur. Op de twee kerstdagen en oudjaarsdag zijn er aangepaste tijden. Op 24 december (kerstnacht) is de ijsbaan tot 02.00 uur ’s nachts open.

Winterstad Middelburg

tent  kerstmarkt op winterstad Middelburg
De terrassen op het Tympaanplein zijn inmiddels weer omgetoverd tot ‘Winterstad’. Er is een tent gebouwd die de terrassen overdekt en er een geheel van maakt. Binnenin de tent is kerstverlichting en met branders wordt de temperatuur enigszins behaaglijk gehouden. Tijdens Winterstad zijn er regelmatig muziekoptredens. De Winterstad tent wordt tevens gebruikt voor het Oud- en Nieuwjaarsfeest dat jaarlijks plaats vindt op de Markt. Er staan dit jaar ook twee ‘blokhut’ tenten bij het Marktcafe.
Hometown New Years Eve

NYE Hometown vindt plaats in een grote festivaltent op de Markt. Het feest start op 1 januari van 00.15 tot 05.00 uur. Een kaartje in de voorverkoop kost ongeveer 20 euro.Geef een reactie