Laadpaal Middelburg-Zuid

laadpaal middelburg zuid winkelcentrum
Laadpaal winkelcentrum Parkstate
De wijk Middelburg-Zuid omvat de Magistraatwijk, Reijershove, Veldzigt en de Erasmuswijk. De wijk ligt globaal tussen Groot Abeele en de Schroeweg. De grote flats in de Magistraatwijk waren in het verleden de kenmerkende gebouwen van Middelburg-Zuid. Tegenwoordig is het hart van de wijk het woonwinkelcentrum Parkstate dat in 2004 werd gebouwd. Er zijn winkels op de begane grond (o.a een Lidl supermarkt) en appartementen op de 7 verdiepingen erboven. Een laadpaal voor elektrische auto’s staat op de parkeerplaats van Parkstate. Het adres is Johan van Reigersbergstraat. Naar het centrum van Middelburg is ongeveer 2,5 km.

Laadpaal Veldzigt – bij centrum
De openbare laadpaal (11 kW) in de woonwijk Veldzigt ligt een stuk dichterbij het centrum. De oplaadpaal staat aan de straatkant in de Hans Lipperheystraat 19 (dichtbij de Schroebrug). Het is ongeveer 1200 meter lopen naar de Markt. Men moet de brug en spoorweg over en een druk kruispunt met stoplichten.

Veldzigt, Erasmuswijk, Reijershove, Magistraatwijk
De Magistraatwijk is een wijk met huur- en koopwoningen. Het centrale punt is het woonwinkelcentrum. Er zijn twee basisscholen, een groot stadspark en een speeltuin. De wijk Reijershove ligt bij woonboulevard Mortiere. Veldzigt en de Erasmuswijk zijn twee wijken die voornamelijk uit koopwoningen bestaan. Veldzigt ligt in de buurt van de Schroebrug. Reijershove ligt aan het Kanaal door Walcheren. De nieuwe woonwijk Essenvelt komt straks (in 2021/2022) onder Reijershove te liggen.
Laadpalen in Middelburg

Snellader Middelburg – Tesla laadstation (50-250 kW)
Mediamarkt- Mortiere woonboulevard (EV-Box, 11 kW)
Dauwendaele Middelburg (bij winkelcentrum, Allego 11 kW)
Hof van Tange (parkeerterrein in centrum, Allego 11 kW)
Rotterdamsekaai (in centrum, Allego 11 kW)
Damplein (naast de abdij, Allego 11 kW)
Kanaalweg 12 (naast treinstation, Allego 11 kW)
Parkeergarage Kanaalweg (dichtbij Stadskantoor en treinstation)
Loskade 15 (Bij 3 hotels, Allego 11 kW)