Van der Valk Hotel

Van der Valk hotel

Van der Valk Vlissingen

Van der Valk is een bekende hotelketen in Nederland die bekend staat om zijn kwaliteit en ruime kamers. Is er ook een Van der Valk Vlissingen? Bovenaan in Google staat een pagina van Valkexclusief – dit is een website van Van der Valk. Hoewel de woorden Hotel Vlissingen vaak worden genoemd is er geen vestiging in Vlissingen. De keten heeft twee hotels in Zeeland: een hotel in Middelburg en een in Goes. Van het hotel in Middelburg naar het centrum van Vlissingen is 10 km.

Van der Valk Middelburg

Het hotel in Middelburg doet het kennelijk erg goed want er is een nieuw gebouw bijgebouwd. Men is thans bezig met het interieur. Het gebouw krijgt 48 hotelkamers en staat voor het hoofdgebouw. Van der Valk Middelburg zal dan wel eens het grootste hotel in Zeeland kunnen zijn met 165 hotelkamers. Dichtbij ligt de autosnelweg A58 en een golfbaan. Op 500 meter afstand ligt het ZEP park met verschillende attracties en restaurants. Naar de binnenstad van Middelburg is ongeveer 5 kilometer. Van der Valk Middelburg heeft 1994 reviews in Google (4.5 ster). Op de parkeerplaats van het hotel staat 1 snellader (50 kW). Een extra faciliteit dichtbij het hotel is een Tesla laadstation met 8 opladers van 250 kW.

Van der Valk Goes

Van der Valk Goes ligt (net als de vestiging in Middelburg) aan de rand van de stad. Dichtbij is knooppunt De Poel waar autosnelweg A58 de autoweg N256 kruist. Het hotel in Goes heeft 131 kamers en suites en 7 zalen. Hotel faciliteiten zijn een brasserie, bar, terras en 2 elektrische oplaadpunten. Ook dit hotel heeft prima beoordelingen (1808 reviews in Google, 4.2 ster gemiddeld uit 5)

Stedentrip Zeeland

Luxe hotels Zeeland
Strandhotels Zeeland