Vakantiehuis Cadzand huren

vakantiehuisjes op het strand

Appartementen

Belgische toeristen weten de weg naar Cadzand-Bad goed te vinden. Compagnie Het Zoute uit Knokke bouwt maar liefst 450 woningen in Cadzand-Bad. In de provinciale krant was te lezen dat 200 Belgische kopers zich hadden gemeld voor 45 appartementen met uitzicht op zee. Het goedkoopste appartement kost 355.000 euro exclusief btw. De appartementen zullen volgend jaar worden gebouwd en in 2021 opgeleverd.

Vakantiehuizen

Ook vakantiehuizen zijn in trek bij onze zuiderburen. Het vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad bestaat uit luxe vakantievilla’s die aan een grote waterpartij zijn gelegen. Exploitant is het Zeeuwse bedrijf Roompot dat meer dan 200 vakantieparken aanbiedt in Nederland, België. Frankrijk en Duitsland. Bent u op zoek naar een 10 persoons vakantiehuis Cadzand Bad dan is vakantiepark Noordzee Résidence een prima keus. De grootste villa’s hebben 7 slaapkamers, een sauna en aanlegsteiger met roeiboot. Een tweede vakantiepark in Cadzand is Molecaten Park Hoogduin. Men kan er terecht voor kampeerplaatsen, chalets en bungalows. Het grootste type is de 10 persoons bungalow Cadzhuys dat aan de voet van het duin ligt.Nieuw vakantiepark in Zwarte-Polder

Roompot is in mei 2018 begonnen met de bouw van Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Het nieuwe vakantiepark komt op het terrein van Vakantiepark Pannenschuur dat werd samengevoegd met twee naastgelegen campings. Dit ging niet zonder slag of stoot want veel caravaneigenaren wilden helemaal niet weg. Inmiddels is er een nieuw terrein aangelegd waar de caravaneigenaren naar toe kunnen verhuizen. De Beach Village zal in totaal zo’n 560 vakantiehuizen tellen. De strandhuisjes werden als eerste geplaatst. Volgend jaar zal het zwemparadijs gereed zijn dat ook voor gasten van buitenaf toegankelijk is. Op het parkterrein staan inmiddels als tientallen houten woningen. Bent u op zoek naar een vakantiehuis Cadzand dan is Beach Village zeker het overwegen waard.

Kust Zeeuws-Vlaanderen

Het mooie weer in juli en augustus 2018 heeft voor topdrukte gezorgd in de horeca. Bent u van plan om toch nog naar Zeeland te komen kijk dan eens rond aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. Van Cadzand-Bad naar Breskens is 13 kilometer en de stranden lopen bijna onafgebroken door. In Groede en Breskens liggen diverse vakantieparken aan de kust. Ook op campings kan men vaak een chalet of vakantiwoning huren.
Vakantie Zeeland

Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland