Attractiepark Zeeland

By | 24 november 2015

Attractiepark Arsenaal & Carrousel
Het Arsenaal in Vlissingen is een attractiepark voor de hele familie. Het pretpark staat in het teken van piraten en de zee. Binnenin zijn 20 attracties zoals een piratenhol, tropische onderwaterwereld, piranha’s, oceantank en een aanraakbassin waar men roggen en haaien kan aaien. Entree volwassenen is €12.70 als je het kaartje online koopt, kinderen 3 t/m 12 jaar betalen online €11. Aan de kassa zijn de tickets twee euro duurder. Naast het Arsenaal staat de Carrousel. Dit is een familievermaakpaviljoen. Beneden zijn automaten met videogames voor de oudere jeugd en een afgescheiden gedeelte (18jr) waar kansspelletjes gespeeld kunnen worden. Op de eerste verdieping staan automaten met kinderspelletjes voor gezinnen en is een snackhoek met zitjes. Entree van de Carrousel is gratis. De automaten geven punten die dan weer voor een prijs ingeruild kunnen worden. Parkeren kan op de parkeerplaats op StenenBeer of in de parkeerkelder de Fonteyne in de Spuistraat.
ZEP Middelburg pretpark

ZEP Middelburg
Het Zeeuws Evenementen Podium (ZEP) is een pretpark aan de rand van Middelburg. Op het ZEP zijn het kinderpretpark Mini Mundi, Zep Klimavontuur, GlowGolf en een 9-holes golfbaan. Ook is er een groot buffet restaurant (reserveren sterk aanbevolen), KFC fastfood en Toys XL speelgoedwinkel. Een paar jaar geleden was er ook het nationale voetbal museum Voetbal Experience maar dit is verhuisd naar Roosendaal. In het hoogseizoen en de vakanties zijn de attracties dagelijks open van 10.00 – 20.00 uur. Een kaartje voor Mini Mundi voor kinderen tussen 3-12 jaar kost €12.50. Een volwassene betaalt €8.50. Er is een gratis parkeerplaats met 750 plaatsen. Openbare bus nr 65 rijdt twee keer per uur van het treinstation in Middelburg naar het ZEP toe. Adres van het ZEP is Podium 1-35, Middelburg

Deltapark Neeltje Jans
Groot waterpark met attracties, dieren, rondvaartboot en exposities. De befaamde stormvloedkering ligt naast Neeltje Jans. Attracties zijn o.a een waterspeelplaats, waterglijbaan, orkaanmachine en een groot zeeaquarium. Verder zijn er een zeehonden- en zeeleeuwenshow. Men kan zelfs in een groepje van 10 personen met zeeleeuwen zwemmen (€50). Kaartje voor kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen kost €22,50. Familieticket is €72. Korting bij online boeken. Het pretpark is gelegen in de gemeente Vrouwenpolder.