Omroep Max Middelburg

By | 4 oktober 2017

Afgelopen week was omroep MAX te gast op de Markt in Middelburg. Er vonden live uitzendingen plaats. Op het lage podium stond de tafel waar de presentatoren Sybrand en Martine de gasten ontvingen. De uitzending begon om 17.10 uur tot bijna 18.00 uur en om 18.30 tot 18.45 was er een tweede uitzending. ’s Middags werd eerst gerepeteerd. Presentator Sybrand schoof dan ook aan en nam de vraaggesprekken door met zijn assistenten. Naderhand kwam mede presentatrice Martine erbij evenals de gasten. Er stonden tevens enkele tientallen stoelen langs het podium waar publiek kon zitten. Dit is een korte video van de woensdagmiddag.

Bezoekers die langs kwamen lopen konden ook alles goed zien. Het programma trof het met het goede weer. Het was vrij warm voor de tijd van het jaar. Alleen op vrijdag was het wat koud toen de zon weg ging en het een beetje druilerig werd.

Op maandag was Karla Peijs aanwezig. Zij was een paar jaar geleden de commissaris van de Koningin in Zeeland. Op woensdag kwam de cabaretier Richard Groenendijk langs en trad de Zeeuwse band Racoon op. Andre Hazes jr was te zien op donderdag en vrijdag stond Meester Patissier Robèrt van Beckhoven (van het bekende televisieprogramma Heel Holland Bakt) in de keuken.

max middelburg repetitie live televisie

De repetitie van de live uitzending was tussen 15.00 – 16.00 uur.
omroep Max Middelburg

Citytrip Middelburg

Van der Valk Hotel (1398 reviews, 8.9)
Hotel aan de Dam (1015 reviews, 8.9)
Boutique Hotel The Roosevelt (936 reviews, 8.8)
Rijksmonument Hotel de Sprenck (492 reviews, 9.1)
Appartement De Soeten Inval (210 reviews, 8.6)