Industrieel wonen

industrieel wonen

Een woonstijl die de laatste jaren duidelijk in de lift zit is industrieel wonen. Deze manier van wonen kenmerkt zich in het gebruik van ruwe materialen met steen, beton, metaal en hout. Het resultaat is een lifestyle die er stoer uitziet met robuuste meubels. Ben je op zoek naar een authentieke lifestyle dan kun je het beste terecht in een industriële woonwinkel Zeeland. Hier kun je de meubels goed bekijken en uitproberen hoe ze zitten. In Zeeland zijn een aantal woonwinkels die hierin gespecialiseerd zijn. Je kunt soms ook direct een bestelling plaatsen.

Middelburg industrieel

In het centrum van Middelburg is een zaak gevestigd die bekend is onder shoppers en liefhebbers van meubelen. Indistrieel staat (volgens hen website) in de top 3 van leukste winkels van Nederland. De winkel biedt een mix van Indiase en industriële producten. De winkel is tevens perfect als je een mooi decor zoekt voor een foto op Instagram.

Woonwinkel Oostburg

Verdegem Wonen is een familiebedrijf in Oostburg Zeeland. In de woonwinkel werken 25 medewerkers. Nog niet zo lang geleden is er een nieuwe lijn industriële meubels toegevoegd aan de collectie. Het is niet mogelijk om online te bestellen. Bezoekers van de website worden uitgenodigd om de showroom te bezoeken.

Grijkskerke

Woonwinkel Warstaal in Grijpskerke maakt maatwerk meubelen in oud eiken en industrieel design. Naast de winkel is een werkplaats. De eiken meubelen in staal staan beperkt weergegeven op de site. Wil je ze allemaal zien dan dien je langs te komen naar de woonwinkel in Grijpskerke.

Aankoop meubelen annuleren

Het kan natuurlijk zijn dat je achteraf spijt hebt van je bestelling. Vaak is het mogelijk de aankoop te annuleren maar er kunnen dan wel kosten in rekening worden gebracht. Dit staat in de leveringsvoorwaarden. Winkels die aangesloten zijn bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) mogen 30% van de kosten in rekening brengen. Is er al een datum afgesproken dan mag de woonwinkel de helft van het aankoopbedrag als kosten rekenen. Bij van Staal krijg je 30 dagen bedenktijd na aankoop. Je ontvangt je geld terug binnen 14 dagen nadat de goederen onbeschadigd retour zijn ontvangen.

Industrieel Museum Zeeland

In een voormalige suikerloods in Sas van Gent is het Industrieel Museum Zeeland gevestigd. De Industriële revolutie begon in Nederland pas rond 1870. We waren hiermee 50 jaar later dan de Belgen en zelfs 100 jaar later dan de Engelsen. Sas van Gent groeide uit tot een belangrijke Zeeuwse thuishaven voor industriële bedrijven in de 19e eeuw.

Zeeland wonen

Woonwinkel Zeeland, winkelen in Zeeland, wonen Zeeland, Mortiere woonboulevardDuurzaam wonen en bouwen, Nieuwbouw op Walcheren, Duurzame energie Zeeland